Peter Paauwe

Peter Paauwe is samen met zijn vrouw Ilona oprichter en Senior Pastor van DoorBrekers, een eigentijdse kerk in het midden van Nederland. DoorBrekers telt inmiddels vijf locaties, waar op dit moment meer dan 2.000 mensen hun thuis hebben.

Peters droom is om levens vernieuwd te zien, zodra mensen ontdekken dat de Vader binnen in hen leeft en dat ze volledig verenigd zijn met Hem in Jezus Christus. Hij houdt ervan om mensen te inspireren om God als hun Vader te eren, danken, vertrouwen, liefhebben en dienen in hun dagelijkse leven, in iedere situatie, door de kracht van de Heilige Geest in hen. 

Daarbij helpt hij mensen graag om hun talent, tijd en middelen goed in te zetten om het koninkrijk van onze Vader te bouwen op deze wereld, in mensen. Peter werkt graag met pastors, leiders, ondernemers en hun teams om te groeien in leiderschap en hun God-gegeven potentieel en invloed te vergroten. 

Peter is ruim 30 jaar getrouwd met Ilona en samen hebben ze vier kinderen en twee kleinkinderen.

Peter aan het woord

Het kantelpunt van de wereld

Als je kijkt naar alle wereldgodsdiensten, wordt duidelijk wat het christendom uniek maakt: andere godsdiensten hebben Christus niet.

Peter Paauwe

Maak de balans op

Ons leven is als een estafetterace, waarbij wij het stokje moeten overpakken van de generaties vóór ons. Jij bent geselecteerd…

Peter Paauwe

Vrede in je financiën

Om echte vrede te ervaren, is het belangrijk dat elk aspect van je leven buigt voor God. Ook je financiën.

Peter Paauwe

Vrede in je relaties

Of het nou gaat om een liefdesrelatie, vriendschappen, relaties in de kerk of op je werk: relaties werken alleen als het dienende relaties zijn.

Peter Paauwe

Vrede in je lichaam

In 2 Korinthe 5 lezen we dat we niemand meer kennen naar het vlees (buitenkant). Wij weten dat iemand die uit Christus geboren is, een nieuwe schepping is.

Peter Paauwe

Vrede in je ziel

Op het moment dat je geest vernieuwd wordt, is je ziel niet gelijk veranderd. Daarom is het belangrijk dat je ziel buigt voor je vernieuwde geest.

Peter Paauwe

Vrede in je geest

Jij en ik maken deel uit van het Koninkrijk van God. Dat koninkrijk bestaat uit gerechtigheid, vrede en blijdschap.

Peter Paauwe

Vrij van religie en zonde

Vrij zijn betekent: onafhankelijk van de macht en de wil van een ander, ‘Ik moet niets, ik mag alles’. Dat is precies wat God ons heeft gegeven.

Peter Paauwe

Er is maar één echte kerk

Soms zie je door de veelheid aan kerken door de bomen het bos niet meer. Maar het bos wordt gevormd door een eenheid van verschillende bomen.

Peter Paauwe
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd