SUMMER SUNDAYS

In verband met de vakantie is er op 21 juli en 28 juli geen dienst op deze locatie. Ook is er geen SuperKids van 21 juli t/m 11 augustus.

In verband met de vakantie is er op 21 juli en 28 juli geen dienst op deze locatie. Ook is er geen SuperKids van 21 juli t/m 11 augustus.

Campus

Drechtsteden

DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

Elke zondag
dienst om
10.30 uur

Jouw kind
is welkom bij
SuperKids

Vind een
Connect die
bij jou past

Welkom bij DoorBrekers Drechtsteden

Een moderne kerk in Alblasserdam waar iedereen welkom is

In onze diensten ontdek je wie God is en hoe je Gods waarheid in het dagelijks leven toepast, zodat je er echt iets mee kunt. Na de dienst kun je napraten onder het genot van een gratis kop koffie of thee en een grote koek.

Voor kinderen is er SuperKids, een speciaal programma waar kinderen op een leuke en interactieve manier Gods liefde kunnen ontdekken.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten in onze kerk in Alblasserdam.

Jelle & Annemieke Kaat

stepone_loc

Nieuw bij DoorBrekers Drechtsteden?

Dan leren we je graag kennen bij Step.One. Step.One bestaat uit inspirerende video-input, informatie en persoonlijk contact met een Step.One host. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Starten kan op elk gewenst moment en is niet gebonden aan bepaalde data.

Meer over STEP.ONE
post_summer_connect_24

Connecten in de zomer

De zomer is een mooie gelegenheid om connecties te versterken. Dus nodig eens iemand uit die je nog niet kent. Of kom naar een Summer Interest Connect. Via onderstaande button zie je hoe die er uitzien.

Zelf een Summer Interest Connect organiseren? Klik dan hier.

Overzicht Summer Connects

Veelgestelde vragen

Wil je onze diensten bezoeken? Dan vind je hieronder meer informatie, zodat je weet wat je op onze locatie kunt verwachten.

Dienst

Hoe lang duurt een dienst?

Een dienst duurt in de regel ongeveer 75 minuten.

Is er vertaling beschikbaar?

Nee, er is geen vertaling beschikbaar.

SuperKids

Hoe ziet SuperKids eruit op deze locatie?

Voor de allerkleinsten (0-3 jaar) is er kinderopvang. Voor kinderen van de basisschool (groep 1-8) is er een tof SuperKids-programma. Kom op zondag naar Infopoint en we vertellen je graag meer.

Bereikbaarheid

Kan ik (gratis) parkeren?

Bij Landvast is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Is Landvast bereikbaar met OV?

Ja, er zijn diverse buslijnen die naar het centrum van Alblasserdam gaan. Stap uit bij de halte op de Dam of de halte aan de van Eesterensingel. Beide haltes zijn binnen enkele minuten afstand van Landvast.

Check voor meer info 9292.nl.

Adres

Landvast
Haven 4
2951 GC Alblasserdam
Plan route

Jouw agenda

Wil je op de hoogte blijven van alle events in DoorBrekers en op jouw campus? Link dan de DoorBrekers agenda’s met je eigen Google agenda via onderstaande buttons.

DoorBrekers agenda Agenda Campus Drechtsteden

Zet een stap

Wil je een gebeds- of dankpunt delen, een gift geven of je laten dopen? Dat kan hier.

Gebedskaart Gift geven Ik wil me laten dopen

Word betrokken

Wil je betrokken raken bij DoorBrekers?
Je bent van harte welkom!

Step.One Team

DoorBrekers Familie

Eén van onze kernwaardes is dat we familie zijn. Dat betekent dat we bij elkaar betrokken willen zijn bij mooie momenten zoals huwelijk of geboorte, maar ook in moeilijke periodes. Hoe ziet dit eruit?

Lees meer

Campusleiders

Jelle & Annemieke Kaat
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd