Jouw gift
maakt een verschil.

Een gift vanuit een blij hart is een krachtige en waardevolle vorm van aanbidding van onze Vader in de hemel. Daarom geloven we in bewust geven: een weloverwogen gift vanuit visie met liefde, geloof, hoop en dankbaarheid.

DoorBrekers investeert alle giften in het vernieuwen van levens. Wil je daar financieel aan meebouwen? Dat kan op verschillende manieren.

Geven

DoorBrekers bankgegevens
IBAN: NL55 RABO 0385 5533 07 | BIC: RABONL2U

Scan de QR code voor eenmalige gift

Kies een bedrag en we schrijven dit steeds automatisch van je rekening af. Je kunt dit op elk moment stopzetten door een mail te sturen naar info@doorbrekers.nl.

Periodieke overboeking

Naast de optie van iDeal of de QR-code kun je ook via je bankieren-app of internetbankieren een bedrag overmaken en daarbij aanvinken dat je dat bedrag maandelijks (of wekelijks) wilt overmaken. Als je die optie bevestigt, is je periodieke overboeking ingesteld. Je kunt deze overboeking op elk moment zelf weer aanpassen. Check voor meer info bij je bank.

Slim geven

Veel mensen geven gul aan DoorBrekers. Zowel door het jaar heen als tijdens speciale momenten, zoals een zomer- of eindejaarsgift. We willen je graag helpen om zo slim mogelijk te geven, zodat je zoveel mogelijk terug krijgt van de Belastingdienst. Daarvoor zijn er verschillende opties. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met DoorBrekers Office.

ANBI

DoorBrekers heeft een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling), giften aan DoorBrekers zijn daarom fiscaal aftrekbaar.

Drempelinkomen

Voor gewone giften geldt een drempelbedrag en een maximum om in aanmerking te komen voor Belastingvoordeel.

Periodieke gift

Wanneer je (een gedeelte van) je giften laat vastleggen in een schenkingsovereenkomst, ontvang je meer terug van de belasting.

Eenmalig pieken

Wil je eenmalig een extra groot bedrag geven, dan kun je daar vijf jaar belastingvoordeel van ontvangen.

PERIODIEKE GIFT

Laat je (een gedeelte van je) giften vastleggen in een schenkingsovereenkomst ‘periodieke gift in geld’ met DoorBrekers, dan zijn die giften in zijn geheel, zonder drempels, aftrekbaar.

Zo’n overeenkomst sluit je voor minimaal vijf jaar. Ideaal voor als je je tienden brengt en daarnaast giften geeft aan DoorBrekers en/of andere goede doelen. Let wel op: giften die je hebt gedaan vóór het sluiten van de overeenkomst, tellen niet mee als periodieke gift.

Eenmalig pieken

Soms wil je misschien eenmalig een extra groot bedrag geven.

Dat kun je niet altijd meerdere jaren volhouden, dus dan is een schenkingsovereenkomst niet handig. Samen met de Belastingdienst is er een constructie, waarbij je eenmalig een hoog bedrag geeft, maar daar vijf jaar belastingvoordeel over ontvangt.

Technisch gezien geef je de gift als lening die DoorBrekers in vijf jaar aflost. Maar jij schenkt de aflossing met rente als gift terug (via een overeenkomst periodieke gift). Dus: eenmalig geven, vijf jaar lang voordeel.

Ingewikkeld? Beide manieren van slim geven blijken in de praktijk heel eenvoudig te zijn en kunnen je veel extra voordeel opleveren. Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Neem dan contact op met DoorBrekers Office. We helpen je graag zo veel mogelijk voordeel te krijgen uit de giften die je geeft.

Blijf op de hoogte


    Waar
    Levens
    Worden
    Vernieuwd