Campus

Midden
Nederland

DoorBrekers Midden Nederland is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

Elke zondag
dienst om
9.30 en 11.30 uur

Jouw kind
is welkom bij
SuperKids

Vind een
Connect die
bij jou past

Welkom Bij DoorBrekers

Een bruisende kerk in Barneveld waar je van harte welkom bent

In onze diensten ontdek je wie God is en hoe je Gods waarheid in het dagelijks leven toepast, zodat je er echt iets mee kunt. Na de dienst kun je napraten onder het genot van een gratis kop koffie of thee en een grote koek. 

Voor kinderen is er SuperKids, een speciaal programma waar kinderen op een leuke en interactieve manier Gods liefde kunnen ontdekken. Voor de jeugd is er Youth, een plek waar tieners samenkomen om vriendschappen te sluiten en geestelijk te groeien.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten in onze kerk in Midden Nederland.

 Peter & Ilona Paauwe

infopoint

Nieuw bij DoorBrekers Midden Nederland?

Dan leren we je graag kennen bij infopoint in de foyer. Je kunt daar je vragen stellen en meer informatie krijgen over Step.One. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. We zien je graag terug in campus Midden Nederland.

Meer over STEP.ONE

SuperKids

Jouw kind is elke zondag welkom bij SuperKids: onze toffe kinderkerk, waar je kind kan genieten van inspirerende input, connectie en activiteiten. Lees hieronder hoe dat eruit ziet op deze locatie.

Kinderen van 0-3 jaar

Eerste dienst (9.30 uur)

Tijdens deze dienst is er opvang beschikbaar voor de allerkleinsten. Er is een groep voor 0-jarigen, een groep voor 1- tot 1,5-jarigen, een groep voor 1,5- tot 2-jarigen een groep voor 2- en 3-jarigen.

Tweede dienst (11.30 uur)

Tijdens deze dienst is er een Parents Room beschikbaar voor ouders met kinderen van 0-3 jaar, waar speelgoed beschikbaar is en verschoonmogelijkheid.

Kinderen van groep 1-8

Eerste dienst (9.30 uur)

Na het inchecken mogen de kinderen gelijk naar SuperKids, waar ze zijn ingedeeld in drie groepen:

  • onderbouw (groep 1-2) – op de 1e verdieping
  • middenbouw (groep 3-5) – op de 1e verdieping
  • bovenbouw (groep 6-8) – achterin de foyer, onder de vide

Tweede dienst (11.30 uur)

Na het inchecken gaan kinderen van groep 1 t/m 8 eerst mee de dienst in. Na de Worship mogen ze naar hun eigen SuperKids programma. Er is één programma voor alle kinderen van groep 1 t/m 8.

Voor het eerst?

Check-In

Op zondag zijn jullie welkom bij het Check-In Team in de foyer. Daar hebben we voor je kind een naamsticker met een bijbehorende sticker voor jou als ouder, waarmee je je kind na afloop kunt ophalen.

Mocht er tijdens de dienst iets bijzonders zijn met je kind, dan nemen we gelijk contact met je op. Daarom zullen we bij het inchecken vragen om jouw naam en telefoonnummer.

Jouw gegevens

De gegevens die je bij Check-In hebt ingevuld, worden automatisch opgeslagen, zodat je een volgende keer snel kunt inchecken en gelijk een sticker kunt halen.

Wil je niet dat we jouw gegevens bewaren, bijvoorbeeld omdat je als bezoeker bent geweest en niet van plan bent om vaker te komen, stuur dan een verzoek naar info@doorbrekers.nl. Check voor meer info ons privacystatement.

yth-21-mei-roos-17

YTH

Iedereen tussen de 12-18 jaar is welkom bij YTH! Op deze locatie ziet dat er als volgt uit:

Elke zondag is er na afloop van beide diensten een YTH Hangout achterin de foyer, onder de vide. Daarnaast is er elke laatste zondag van de maand tijdens de tweede dienst (11.30 uur) een YTH Breakout. Dat betekent dat er na de worship een eigen programma is met YTH-specifieke input. In juli en augustus is er geen YTH breakout.

Ben je voor het eerst? Kom dan op zondag naar onze YTH-leiders, die je graag verwelkomen.

Voor ouders
Is jouw tiener betrokken bij YTH en wil je regelmatig updates ontvangen? Dan is daarvoor een speciale groepsapp beschikbaar. Daarin kan niet gereageerd worden, om onnodige spam te voorkomen. Wil je hieraan toegevoegd worden, laat het ons weten via youth@doorbrekers.nl.

Meer over YTH
yth_bouwmee

Forever Young

Ben jij tussen de 18-30 jaar? Kom dan op zondag naar de Forever Young Hangout. Die vind je na afloop van beide diensten boven in de koffiebar, waar ons team klaarstaat om je te verwelkomen.

Meer over Forever Young

Veelgestelde vragen

Wil je onze diensten bezoeken? Dan vind je hieronder meer informatie, zodat je weet wat je op onze locatie kunt verwachten.

Dienst

Hoe lang duurt een dienst?

Een dienst duurt in de regel 75 minuten.

Faciliteiten

Is er vertaling beschikbaar?

Ja, er is live vertaling beschikbaar naar het Engels en Farsi. Als je op zondag in de foyer naar de Translations-desk komt, vertelt ons team je graag meer.

Is er een ringleiding aanwezig?

Ja, er is een ringleiding aanwezig voor slechthorende mensen.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, alles is gelijkvloers en in de foyer zijn invalidentoiletten. Er is een grote lift naar de SuperKids-ruimtes.

Bereikbaarheid

Kan ik (gratis) parkeren?

Bij de Midden Nederland Hallen is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zijn er laadpalen beschikbaar?

Ja, er zijn 2 laadpalen beschikbaar.

Is de locatie bereikbaar met OV?

Vanaf station Barneveld Centrum is het een half uur lopen. Er rijden geen bussen naar de Midden Nederland Hallen.

Adres

Midden Nederland
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld
Plan route

Zet een stap

Wil je een gebeds- of dankpunt delen, een gift geven of je laten dopen? Dat kan hier.

Gebedskaart Gift geven Ik wil me laten dopen

Word betrokken

Wil je betrokken raken bij DoorBrekers?
Je bent van harte welkom!

Step.One Team

Campusleiders

Peter & Ilona Paauwe
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd