SUMMER SUNDAYS

Van 21 juli t/m 18 augustus is er op deze locatie één dienst op zondag om 9.30 uur en vervalt de dienst van 11.30 uur. Er zijn dan ook geen YTH Breakouts. Daarnaast wordt SuperKids SummerKids. Wat dat inhoudt, lees je op deze campuspagina onder SuperKids en SummerKids.

Van 21 juli t/m 18 augustus is er op deze locatie één dienst op zondag om 9.30 uur en vervalt de dienst van 11.30 uur. Er zijn dan ook geen YTH Breakouts. Daarnaast wordt SuperKids SummerKids. Wat dat inhoudt, lees je op deze campuspagina onder SuperKids en SummerKids.

Campus

Midden
Nederland

DoorBrekers Midden Nederland is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

Elke zondag
dienst om
9.30 en 11.30 uur

Jouw kind
is welkom bij
SuperKids

Vind een
Connect die
bij jou past

Welkom Bij DoorBrekers

Een bruisende kerk in Barneveld waar je van harte welkom bent

In onze diensten ontdek je wie God is en hoe je Gods waarheid in het dagelijks leven toepast, zodat je er echt iets mee kunt. Na de dienst kun je napraten onder het genot van een gratis kop koffie of thee en een grote koek. 

Voor kinderen is er SuperKids, een speciaal programma waar kinderen op een leuke en interactieve manier Gods liefde kunnen ontdekken. Voor de jeugd is er Youth, een plek waar tieners samenkomen om vriendschappen te sluiten en geestelijk te groeien.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten in onze kerk in Midden Nederland.

 Peter & Ilona Paauwe

infopoint

Nieuw bij DoorBrekers Midden Nederland?

Dan leren we je graag kennen bij infopoint in de foyer. Je kunt daar je vragen stellen en meer informatie krijgen over Step.One. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. We zien je graag terug in campus Midden Nederland.

Meer over STEP.ONE

SuperKids en SummerKids

Jouw kind is elke zondag welkom bij SuperKids: onze toffe kinderkerk, waar je kind kan genieten van inspirerende input, connectie en activiteiten. Lees hieronder hoe dat eruit ziet op deze locatie.

SUMMERKIDS

Van 14 juli t/m 25 augustus wordt SuperKids SummerKids. Dat houdt in dat het programma tijdens de dienst van 9.30 uur er anders uitziet voor kinderen van groep 1 t/m 8. Kijk voor meer informatie hieronder bij SUMMERKIDS.

SuperKids

Kinderen 0-3 jaar

Dienst 9.30 uur

Tijdens deze dienst is er opvang beschikbaar voor de allerkleinsten. Er is een groep voor 0-jarigen, een groep voor 1- tot 1,5-jarigen, een groep voor 1,5- tot 2-jarigen een groep voor 2- en 3-jarigen.

Dienst 11.30 uur

Tijdens deze dienst is er een Parents Room beschikbaar voor ouders met kinderen van 0-3 jaar, waar speelgoed beschikbaar is en verschoonmogelijkheid.

Kinderen van groep 1-8

Dienst 9.30 uur

Na het inchecken mogen de kinderen gelijk naar SuperKids, waar ze zijn ingedeeld in drie groepen:

  • onderbouw (groep 1-2) – op de 1e verdieping
  • middenbouw (groep 3-5) – op de 1e verdieping
  • bovenbouw (groep 6-8) – achterin de foyer, onder de vide

Dienst 11.30

Na het inchecken gaan kinderen van groep 1 t/m 8 eerst mee de dienst in. Na de Worship mogen ze naar hun eigen SuperKids programma. Er is één programma voor alle kinderen van groep 1 t/m 8.

SUMMERKIDS

Dienst van 9.30 uur

In de periode van 14 juli t/m 25 augustus gaan kinderen van groep 1-8 na het inchecken bij Check-In eerst mee de dienst in. Vlak voor de preek mogen ze naar hun eigen programma. Dit wordt tijdens de dienst duidelijk aangegeven. Er is één gezamenlijk programma voor alle kinderen van groep 1-8 met worship, leuke (video-)input en toffe spellen. Na afloop van de dienst kan groep 1-4 op de eerste verdieping bij het Kleine Auditorium opgehaald worden. Groep 5-8 komt zelf naar beneden.

Voor kinderen van 0-3 jaar verandert er niets.

Dienst van 11.30 uur

Het programma tijdens de tweede dienst (11.30 uur) blijft hetzelfde als anders. Dit geldt uiteraard voor de zondagen dat er een dienst is om 11.30 uur.

Voor het eerst?

Check-In

Op zondag zijn jullie welkom bij het Check-In Team in de foyer. Daar hebben we voor je kind een naamsticker met een bijbehorende sticker voor jou als ouder, waarmee je je kind na afloop kunt ophalen.

Mocht er tijdens de dienst iets bijzonders zijn met je kind, dan nemen we gelijk contact met je op. Daarom zullen we bij het inchecken vragen om jouw naam en telefoonnummer.

Jouw gegevens

De gegevens die je bij Check-In hebt ingevuld, worden automatisch opgeslagen, zodat je een volgende keer snel kunt inchecken en gelijk een sticker kunt halen.

Wil je niet dat we jouw gegevens bewaren, bijvoorbeeld omdat je als bezoeker bent geweest en niet van plan bent om vaker te komen, stuur dan een verzoek naar info@doorbrekers.nl. Check voor meer info ons privacystatement.

yth-21-mei-roos-17

YTH

Iedereen tussen de 12-18 jaar is welkom bij YTH! Elke tweede en laatste zondag van de maand is er tijdens de tweede dienst (11.30 uur) een YTH Breakout. Dat betekent dat er na de worship een eigen programma is met YTH-specifieke input. Wil je meer weten, kom dan naar Infopoint en we helpen je graag connecten. Let op: in juli en augustus zijn er geen YTH Breakouts.

Appgroep voor ouders
Is jouw tiener betrokken bij YTH en wil je regelmatig updates ontvangen? Dan is daarvoor een speciale groepsapp beschikbaar. Daarin kan niet gereageerd worden, om onnodige spam te voorkomen. Wil je hieraan toegevoegd worden, laat het ons weten via youth@doorbrekers.nl.

Meer over YTH
WhatsApp-Image-2024-05-10-at-12.08.38

Forever Young

Ben jij tussen de 18-30 jaar? Kom dan op zondag naar de Forever Young Hangout. Die vind je na afloop van beide diensten boven in de koffiebar, waar ons team klaarstaat om je te verwelkomen.

Meer over Forever Young
post_summer_connect_24

Connecten in de zomer

De zomer is een mooie gelegenheid om connecties te versterken. Dus nodig eens iemand uit die je nog niet kent. Of kom naar een Summer Interest Connect. Via onderstaande button zie je hoe die er op onze campus uitzien.

Zelf een Summer Interest Connect organiseren? Klik dan hier.

Summer Connects Midden Nederland

Veelgestelde vragen

Wil je onze diensten bezoeken? Dan vind je hieronder meer informatie, zodat je weet wat je op onze locatie kunt verwachten.

Dienst

Hoe lang duurt een dienst?

Een dienst duurt in de regel 75 minuten.

Faciliteiten

Is er vertaling beschikbaar?

Ja, er is live vertaling beschikbaar naar het Engels en Farsi. Als je op zondag in de foyer naar de Translations-desk komt, vertelt ons team je graag meer.

Voor Farsi-sprekende mensen is er na de tweede dienst een Meeting Point bij de statafels naast de Translations Desk om met taalgenoten en andere DoorBrekers te connecten.

Is er een ringleiding aanwezig?

Ja, er is een ringleiding aanwezig voor slechthorende mensen.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, alles is gelijkvloers en in de foyer zijn invalidentoiletten. Er is een grote lift naar de SuperKids-ruimtes.

Bereikbaarheid

Kan ik (gratis) parkeren?

Bij de Midden Nederland Hallen is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zijn er laadpalen beschikbaar?

Ja, er zijn 2 laadpalen beschikbaar.

Is de locatie bereikbaar met OV?

Neem vanaf station Barneveld Centrum buslijn 105 (richting Arnhem CS, via Otterlo). Stap uit bij bushalte ‘Evenementenhal’. dit ritje duurt ongeveer 5 minuten. Deze bus rijdt op zondag één keer per uur. De eerste bus vertrekt om 10.17 uur vanaf het station en de laatste bus rijdt om 21.27 uur terug naar het station terug.

Check 9292.nl voor de laatste updates.

Adres

Midden Nederland
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld
Plan route

Jouw agenda

Wil je op de hoogte blijven van alle events in DoorBrekers en op jouw campus? Link dan de DoorBrekers agenda’s met je eigen Google agenda via onderstaande buttons.

DoorBrekers agenda Agenda Midden Nederland

Zet een stap

Wil je een gebeds- of dankpunt delen, een gift geven of je laten dopen? Dat kan hier.

Gebedskaart Gift geven Ik wil me laten dopen

Word betrokken

Wil je betrokken raken bij DoorBrekers?
Je bent van harte welkom!

Step.One Team

DoorBrekers Familie

Eén van onze kernwaardes is dat we familie zijn. Dat betekent dat we bij elkaar betrokken willen zijn bij mooie momenten zoals huwelijk of geboorte, maar ook in moeilijke periodes. Hoe ziet dit eruit?

Lees meer

Campusleiders

Peter & Ilona Paauwe
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd