SUPERKIDS

DE KINDERKERK
WAAR HET
ELKE WEEK FEEST IS

Kinderen van 0-12 jaar zijn elke zondag welkom bij SuperKids! SuperKids is een toffe kinderkerk waar je op een leuke, creatieve en inspirerende manier een relatie kunt ontwikkelen met Jezus en met leeftijdgenoten.

SuperKids Online SuperKids Team

Superkids worship

Bij SuperKids houden we ervan om Jezus groot te maken en voor Hem te zingen. Daarvoor heeft SuperKids zelf liedjes geschreven. Bij sommige liedjes kun je ook goed meedansen. Zing en dans jij mee?

Voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten (0-3 jaar) is er opvang beschikbaar door enthousiaste SuperKids leiders, die werken volgens de normen van een professioneel kinderdagverblijf. Je kinderen zijn dus in veilige handen, waardoor je ontspannen de diensten kunt bezoeken. Ons team houdt zoveel mogelijk rekening met het dagelijkse ritme van kinderen, bijvoorbeeld als het gaat om slapen, eten en medicijngebruik. En mocht je kind een keer niet lekker in zijn of haar vel zitten, dan brengen we je meteen op de hoogte.

Voor kinderen van de basisschool

Voor kinderen van groep 1-8 is er een geheel verzorgd programma met worship, toffe input, eten, drinken, spel en fun! Een toffe plek om te connecten met Jezus én met elkaar in leeftijdsgerichte connectgroepen.

SuperKids is ook Online te vinden. Elke zondag vind je op ons YouTube kanaal nieuwe afleveringen vol fun & inspiratie.

 

SuperKids per locatie

Per locatie kan het iets verschillen hoe SuperKids is georganiseerd, afhankelijk van het aantal kinderen en beschikbare ruimtes. Klik hieronder op jouw campus en kijk voor meer info bij de veelgestelde vragen onder SuperKids.

SuperKids Online

Elke zondag vind je op ons YouTube-kanaal een nieuwe aflevering van SuperKids Online.

Voor de allerkleinsten is er een aflevering met de avonturen van Doortje, Brekertje en hun hond Kwispel.

Voor kinderen van de basisschool is er de SuperKids Challenge Show. Elke aflevering gaan presentatoren met elkaar een Challenge aan, we luisteren naar een bijbelverhaal en gaan daar verder op in.

Abonneer je op het SuperKids YouTube-kanaal en mis niets!

Voor ouders

DoorBrekers is een gemeente met veel kinderen. Om ervoor te zorgen dat iedere ouder/verzorger regelmatig zelf de dienst kan bezoeken, is SuperKids voor en door ouders/verzorgers. Kom je op regelmatige basis bij DoorBrekers en breng je je kinderen bij SuperKids, dan vinden we het het fijn als je meedraait in het SuperKids Team. Aanmelden kan via onderstaande button. Vink daarin het SuperKids Team aan en we nemen contact met je op voor verdere info.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd