Schuif aan
bij Alpha

“Wat is het doel van mijn leven? Is er meer tussen hemel en aarde? Hoe word ik gelukkig? Zou er een God bestaan?” Heb jij dit soort vragen en wil je op zoek naar antwoorden?
Dan is Alpha iets voor jou!

“Heel erg dankbaar voor de afgelopen tijd bij Alpha, ik heb het ervaren als een warm bad met open en enthousiaste mensen!"

Deelnemer Alpha najaar 2022

Alpha@Home

Je kunt een Alpha volgen bij iemand thuis in een Alpha@Home op verschillende adressen in Nederland.

Alpha begint met een vrijblijvende introductie-avond. Tijdens deze avond krijg je een indruk van wat Alpha inhoudt en er is genoeg ruimte voor vragen. Ben je daarna enthousiast om Alpha te volgen, dan kun je vrijwel gelijk starten.

In maart 2023 starten er weer nieuwe Alpha@Homes. Alpha loopt dan tot eind mei. De dag en tijd verschillen per Alpha@Home. Verdere info volgt na je aanmelding.

Alpha in de
Midden Nederland Hallen

Je kunt ook Alpha doen in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De opzet is gelijk, behalve dat je met meerdere kleine groepen samenkomt op één locatie. Je blijft wel steeds in dezelfde kleine groep.

Er is een vrijblijvende Alpha-introductie op woensdag 8 maart van 19.00-21.00 uur (inloop 18.45 uur) in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Dit is inclusief eten. Tijdens deze avond krijg je een indruk van wat Alpha inhoudt en er is genoeg ruimte voor vragen.

Ben je daarna enthousiast om Alpha te volgen, dan kun je de week erna gelijk starten. Alpha is wekelijks op woensdag en loopt tot eind mei.

“De video's gaven mij de verdieping die ik zocht. Ook was het fijn om mensen te leren kennen en samen over onderwerpen te praten."

Deelnemer Alpha najaar 2022

Blijf op de hoogte


    Waar
    Levens
    Worden
    Vernieuwd