zwolle
SUMMER SUNDAYS

Van 21 juli t/m 18 augustus wordt SuperKids SummerKids. Wat dat inhoudt, lees je op deze campuspagina onder SuperKids en SummerKids.

Van 21 juli t/m 18 augustus wordt SuperKids SummerKids. Wat dat inhoudt, lees je op deze campuspagina onder SuperKids en SummerKids.

Zwolle

Een moderne kerk in Zwolle voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

Elke zondag
dienst om
10.30 uur

Jouw kind
is welkom bij
SuperKids

Vind een
Connect die
bij jou past

Welkom bij DoorBrekers Zwolle

Een moderne kerk in Zwolle waar iedereen welkom is

In onze diensten ontdek je wie God is en het toepasbaar maken van Gods waarheid in het dagelijks leven, zodat je er echt iets mee kunt. Na de dienst kun je na praten onder het genot van een gratis kop koffie of thee en een grote koek.

Voor kinderen is er SuperKids, een speciaal programma waar kinderen op een leuke en interactieve manier Gods liefde kunnen ontdekken.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten in onze kerk in Zwolle.

Jordy Kroon
Campusleider Zwolle

stepone_loc

Nieuw bij Doorbrekers?

Dan leren we je graag kennen bij Infopoint in de foyer. Je kunt daar je vragen stellen en meer informatie krijgen over Step.One. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. We zien je graag terug in campus Zwolle.

Meer over STEP.ONE

SuperKids en SummerKids

Jouw kind is welkom bij SuperKids: onze toffe kinderkerk, waar je kind kan genieten van inspirerende input, connectie en activiteiten. Lees hieronder hoe dat eruit ziet op deze locatie.

SUMMERKIDS

Van 21 juli t/m 18 augustus wordt SuperKids SummerKids. Dat houdt in dat er een kleine wijziging is voor kinderen van groep 1 t/m 8. Kijk voor meer informatie hieronder bij SUMMERKIDS.

SuperKids

Kinderen van 0-3 jaar

Je kunt je kind na het inchecken gelijk naar SuperKids brengen en je kind daar na afloop weer ophalen.

Kinderen van groep 1-8

Na het inchecken gaan alle kinderen eerst mee de dienst in. Aansluitend aan de worship mogen ze naar hun eigen SuperKids-programma. Dit wordt tijdens de dienst duidelijk aangegeven. Na afloop van de dienst kunnen kinderen van groep 1 t/m 4 opgehaald worden bij de SuperKids-ruimte. Kinderen van groep 5 t/m 8 komen zelf naar de foyer.

SummerKids

Kinderen van 0-3 jaar

De opvang voor kinderen van 0-3 jaar blijft ongewijzigd.

Kinderen van groep 1-8

Van 21 juli t/m 18 augustus zal de groepsindeling van het programma er iets anders uitzien. Dit zal tijdens de dienst duidelijk worden aangegeven. Verder blijft het programma ongewijzigd. Kinderen van groep 1-4 kunnen na afloop van de dienst opgehaald worden bij de SuperKids-ruimte. Groep 5-8 komt zelf naar de foyer.

Voor het eerst?

Check-In

Op zondag zijn jullie welkom bij het Check-In Team in de foyer. Daar hebben we voor je kind een naamsticker met een bijbehorende sticker voor jou als ouder, waarmee je je kind na afloop kunt ophalen.

Mocht er tijdens de dienst iets bijzonders zijn met je kind, dan nemen we gelijk contact met je op. Daarom zullen we bij het inchecken vragen om jouw naam en telefoonnummer.

Jouw gegevens

De gegevens die je bij Check-In hebt ingevuld, worden automatisch opgeslagen, zodat je een volgende keer snel kunt inchecken en gelijk een sticker kunt halen.

Wil je niet dat we jouw gegevens bewaren, bijvoorbeeld omdat je als bezoeker bent geweest en niet van plan bent om vaker te komen, stuur dan een verzoek naar info@doorbrekers.nl. Check voor meer info ons privacystatement.

post_summer_connect_24

Connecten in de zomer

De zomer is een mooie gelegenheid om connecties te versterken. Dus nodig eens iemand uit die je nog niet kent. Of kom naar een Summer Interest Connect. Via onderstaande button zie je hoe die er op onze campus uitzien.

Zelf een Summer Interest Connect organiseren? Klik dan hier.

Summer Connects Zwolle

Veelgestelde vragen

Wil je onze diensten bezoeken? Dan vind je hieronder meer informatie, zodat je weet wat je op onze locatie kunt verwachten.

Dienst

Hoe lang duurt een dienst?

Een dienst duurt in de regel 75 minuten.

Is er vertaling beschikbaar?

Op verzoek kan vertaling worden geregeld. Wil je hier gebruik van maken, stuur ons dan een mail via info@doorbrekers.nl onder vermelding van campus Zwolle.

Bereikbaarheid

Kan ik (gratis) parkeren?

Parkeren kan gratis in parkeergarage Stationsplein (tegenover De Nieuwe Buitensociëteit). Na de dienst zullen de slagbomen van de parkeergarage tot 13:30 opengaan, zodat je gratis kunt uitrijden.

Is de locatie bereikbaar met OV?

De Nieuwe Buitensociëteit ligt direct bij het NS-station van Zwolle. Kom je met de bus, stap dan uit bij het NS-station en loop door het NS-station naar de andere kant van het station. Loop links de poortjes door en steek het plein over naar de Nieuwe Buitensociëteit.

Adres

Nieuwe Buitensociëteit
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
Plan route

Jouw agenda

Wil je op de hoogte blijven van alle events in DoorBrekers en op jouw campus? Link dan de DoorBrekers agenda’s met je eigen Google agenda via onderstaande buttons.

DoorBrekers agenda Agenda Campus Zwolle

Zet een stap

Wil je een gebeds- of dankpunt delen, een gift geven of je laten dopen? Dat kan hier.

Gebedskaart Gift geven Ik wil me laten dopen

Word betrokken

Wil je betrokken raken bij DoorBrekers?
Je bent van harte welkom!

Step.One Team

DoorBrekers Familie

Eén van onze kernwaardes is dat we familie zijn. Dat betekent dat we bij elkaar betrokken willen zijn bij mooie momenten zoals huwelijk of geboorte, maar ook in moeilijke periodes. Hoe ziet dit eruit?

Lees meer

Campusleider

Jordy Kroon
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd