Campus

Zwolle

DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

Elke zondag
dienst om
10.30 uur

Jouw kind
is welkom bij
SuperKids

Vind een
Connect die
bij jou past

stepone_loc

Nieuw bij Doorbrekers?

Dan leren we je graag kennen bij Step.One. Step.One bestaat uit inspirerende video-input, informatie en persoonlijk contact met een Step.One host. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Starten kan op elk gewenst moment en is niet gebonden aan bepaalde data.

Meer over STEP.ONE

Veelgestelde vragen

Wil je onze diensten bezoeken? Dan vind je hieronder meer informatie, zodat je weet wat je op onze locatie kunt verwachten.

Dienst

Hoe lang duurt een dienst?

Een dienst duurt in de regel 75 minuten.

Is er vertaling beschikbaar?

Nee, er is geen vertaling beschikbaar.

SuperKids

Hoe ziet SuperKids eruit?

Voor de allerkleinsten (0-3 jaar) is er kinderopvang. Voor kinderen van de basisschool (groep 1-8) is er een tof SuperKids-programma. Kom op zondag naar de Check-In balie in de foyer en we vertellen je graag meer.

Bereikbaarheid

Hoe is de Nieuwe Buitensociëteit bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden?

In verband met wegwerkzaamheden geldt tijdelijk een andere aanrijroute naar de Nieuwe Buitensociëteit. Volg daarvoor de aangegeven route. De parkeergarage Stationsplein is gewoon bereikbaar met de auto.

Kan ik (gratis) parkeren?

Parkeren kan gratis in de parkeergarage Stationsplein (tegenover De Nieuwe Buitensociëteit) met een uitrijkaart. Deze uitrijkaart is bij binnenkomst verkrijgbaar bij de Check-In balie in de foyer. Zonder deze uitrijkaart betaal je € 1,80 per uur (max € 9,00 per dag). Het parkeren achter de Nieuwe Buitensociëteit is niet gratis en we verstrekken daarvoor geen uitrijkaartjes. Wanneer je hier wel je auto parkeert, betaal je daarvoor € 1,80 per uur (max. € 9 per dag).

Is de locatie bereikbaar met OV?

De Nieuwe Buitensociëteit ligt direct bij het NS-station van Zwolle. Kom je met de bus, stap dan uit bij het NS-station en loop door het NS-station naar de andere kant van het station. Loop links de poortjes door en steek het plein over naar de Nieuwe Buitensociëteit.

Adres

Nieuwe Buitensociëteit
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
Plan route

Zet een stap

Wil je een gebeds- of dankpunt delen, een gift geven of je laten dopen? Dat kan hier.

Gebedskaart Gift geven Ik wil me laten dopen

Word betrokken

Wil je betrokken raken bij DoorBrekers?
Je bent van harte welkom!

Step.One Team

Campusleider

Jordy Kroon

Blijf op de hoogte


    Waar
    Levens
    Worden
    Vernieuwd