L00A1481

Je onderneming
bouwen op de
principes van het
Koninkrijk van God.

Kingdom Builders is het platform voor ondernemers binnen DoorBrekers. We komen regelmatig bij elkaar om elkaar te inspireren en aan te moedigen om onze ondernemingen, van klein tot groot, te bouwen op Gods Woord. Dat doen we door middel van Business Breaks, Connects en Business Trips.

Onze visie

Kingdom Builders heeft een visie om ondernemingen te helpen bouwen op de principes van het Koninkrijk van God. Ondernemerschap is een gift van God, gegeven om verschil te maken in de samenleving en Gods gemeente te bouwen door visie, ondernemerschap, financieel leiderschap en het uitreiken naar andere ondernemers.

27

Jun

Business Break XL

Kingdom Builders
Deze avond organiseert Kingdom Builders opnieuw een Business Break, deze keer in Hotel de Werelt in Lunteren. Met interessante input van Pastor Kong Hee en andere stemmen van ondernemers uit de

Connect
Met andere
Ondernemers

Een Kingdom Builders Connect is de perfecte plek voor ondernemers die willen groeien in ondernemerschap en financieel leiderschap vanuit Gods principes, door middel van connectie, coaching en input van specialisten. Kingdom Builders Connects maken deel uit van DoorBrekers Connect en zijn te vinden op verschillende plekken in het land.

Connectoverzicht

Business Break

Enkele keren per jaar organiseert Kingdom Builders een Business Break op een excellente locatie met inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland. Daarbij creëren we gelegenheid om te netwerken tijdens een diner of een hapje en drankje. De Business Break is voor iedere ondernemer, ZZP-er, manager, directeur of business professional en hun partner, zowel voor mensen binnen als buiten DoorBrekers. De kosten voor een Business Break variëren van € 30,- tot € 100,- per keer, afhankelijk van het programma.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd