BOUW MEE.
WORD DEEL
VAN EEN FAMILIE.

DoorBrekers Team is dé plek om nieuwe mensen te leren kennen, je ervaring en skills uit te breiden en concreet mee te bouwen aan het Koninkrijk van God. Samen creëren we een platform waar God Zijn werk kan doen en mensen een keuze voor Jezus kunnen maken.

Onze team waarden

Wij zijn één team.

Samen zijn we één team en daarmee bouwen we in eenheid aan onze missie: waar levens worden vernieuwd. We zijn er om elkaar en de kerk te versterken.

Wij bouwen excellent.

Wij geloven in wat we doen en daarom geven we het beste wat we hebben binnen de mogelijkheden die we hebben.

Wij gaan de extra mijl.

Wij wachten niet af, maar nemen initiatief en doen wat nodig is om het onmogelijke mogelijk te maken.

Deelnemen aan een team?

Ben je enthousiast geworden om mee te bouwen? Meld je dan aan via de button en we nemen contact met je op.

“Onze verschillende gaven en talenten hebben we om in te zetten voor anderen. Door samen te werken komen ze optimaal tot ontplooiing en zal de kerk steeds meer van Gods veelkleurigheid weerspiegelen”

Vog

Bij DoorBrekers is veiligheid een belangrijke prioriteit. Daarom verwachten we van iedereen, die bij een team betrokken is met een verantwoordelijkheid voor minderjarige en kwetsbare mensen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een ondertekende DoorBrekers gedragscode.

Vertrouwens
persoon

Wanneer er zorgen zijn over ongewenst gedrag, van welke aard ook, blijf er dan niet mee rondlopen, maar neem contact op met je Connect- of Teamleider, of als dit niet mogelijk is met je Campusleider. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Mocht dit niet leiden tot tevreden oplossingen, of als er een andere reden is waarom je genoemde leiders niet wilt/kunt benaderen, neem dan contact op met onze onafhankelijke vertrouwenspersonen Eliza & Jenneke Slager.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd