DoorBrekers
is een moderne
kerk voor iedereen,
waar je jezelf
kunt zijn.

DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij heeft voor jou, waar je iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

Locaties

DoorBrekers heeft vijf locaties. Klik hieronder op de campus in jouw buurt voor meer informatie.

Wat je kunt verwachten

Boodschap

Wij geloven in God als een liefdevolle Vader, Die Zich door Zijn Zoon Jezus Christus met ons heeft verzoend. In Jezus zijn we volledig vrij van schaamte, schuld en veroordeling, want Hij heeft ons een nieuw en eeuwig leven gegeven. Een leven van overwinning om verschil te maken in de wereld om ons heen, door de kracht van de Heilige Geest.

Muziek

Met onze muziek bouwen we aan een cultuur die excellent, begrijpelijk en van deze tijd is, zonder concessies te doen aan de inhoud van de boodschap. DoorBrekers Worship schrijft veel eigen nummers, gericht op Jezus en Gods genade. Daarnaast zingen we songs van bijvoorbeeld Hillsong, Elevation Worship, Bethel Worship. Deze songs zijn zowel Nederlands- als Engelstalig.

Connectie

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Er is veel focus op connectie, ook in kleine groepen, zodat je je snel en makkelijk thuis kunt voelen binnen DoorBrekers en kunt groeien in je relatie met Jezus en andere mensen.

Voor de kinderen

Tijdens de dienst op zondag is er op elke locatie opvang voor 0-3 jarigen en een tof SuperKids-programma voor kinderen van groep 1-8. Hoe dit er precies uitziet, verschilt per campus. Kom op zondag naar de Check-In balie in de foyer en we helpen je graag op weg.

Blijf op de hoogte


    Waar
    Levens
    Worden
    Vernieuwd