26-05-2024 Jeroen-9610

Doorbrekers
Familie

Eén van de kernwaarden van DoorBrekers is dat we familie zijn. Dan zijn er momenten waar je even bij stilstaat. Hoogtepunten. Dieptepunten. Momenten dat er iets te vieren valt, of dat iemand door een moeilijke periode gaat. Als familie willen we betrokken zijn. Hier lees je hoe dat eruit ziet binnen DoorBrekers.

DoorBrekers Familie

Als DoorBrekers zijn we familie en willen we er voor elkaar zijn in mooie tijden en in moeilijke tijden. Dit gebeurt primair via DoorBrekers Connect en DoorBrekers Teams. Dat is de plek waar je elkaar persoonlijk kent en waar je er voor elkaar wilt zijn. Daarnaast zijn er momenten om speciaal bij stil te staan.

Trouwen

Trouwdienst

Trouwen is een geweldige stap in je leven. Wij geloven in het huwelijk, daarom investeren we daar bewust in. Hebben jullie trouwplannen en willen jullie DoorBrekers betrekken bij jullie trouwdienst, dan kan dat. Mail naar ceremonieplanner@doorbrekers.nl voor meer informatie.

Family Sunday

Een paar keer per jaar is er een Family Sunday, waar pasgetrouwde stellen zich kunnen voorstellen door middel van een trouwfoto op het scherm tijdens de dienst. Aanmelding daarvoor kan via dit formulier.

Love4Life

Een goed huwelijk begint bij een goede voorbereiding. Daarom organiseren we voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen één keer per jaar Love4Life: een weekend waar je tijd apart zet om je op een leuke en frisse manier voor te bereiden op jullie huwelijk. Klik hier voor meer info en aanmelding.

Geboorte

Foto op het scherm

Stuur z.s.m. na de geboorte een scherpe, duidelijke foto van jullie hele gezin met jullie namen naar productie@doorbrekers.nl en jullie foto wordt de eerstvolgende zondag tijdens de dienst op het scherm getoond. Zorg ervoor dat je foto uiterlijk vrijdag 16:00 uur bij ons binnen is. Foto’s die later binnenkomen, worden de week daarop meegenomen.

Voorstellen

Ongeveer drie keer per jaar is er een Family Sunday, waar gelegenheid is om je pasgeboren kind aan de gemeente voor te stellen en voor hem/haar te bidden. Meld je aan via dit formulier en we nemen contact met je op voor verdere informatie.

Care

De rol van Care

Soms lopen dingen niet zoals je zou willen, bijv. door ziekte, financiële zorgen, huwelijks- en/of opvoedingsvragen, psychische klachten, enzovoorts. Wat de situatie ook is, zorg dat je er niet alleen doorheen gaat, maar laat het weten aan je Connect- of Teamleider.

Als er meer nodig of wenselijk is, kan DoorBrekers Care worden ingeschakeld. DoorBrekers Care is de plek waar alle zorg voor mensen binnen DoorBrekers bij elkaar komt. Dat wordt per campus gecoördineerd door een Care Coördinator, ondersteund door een Care Team. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw situatie om.

Contact Care

Je kunt de Care Coördinator bereiken via onderstaande mailadressen:

 • Amsterdam: Careamsterdam@doorbrekers.nl
 • Drechtsteden: Caredrechtsteden@doorbrekers.nl
 • Midden Nederland: Caremiddennederland@doorbrekers.nl
 • Zeeland: Carezeeland@doorbrekers.nl
 • Zwolle: Carezwolle@doorbrekers.nl

Overlijden

Een overlijden doorgeven

Wanneer iemand uit ons midden overlijdt, komt er veel op nabestaanden en betrokken DoorBrekers af. Het raakt ons als gemeente. Daarom worden we graag zo spoedig mogelijk geïnformeerd over een overlijden. Iedereen kan dat doen door contact op te nemen met de Care Coördinator van de betreffende locatie via het care-mailadres.

Je kunt de Care Coördinator bereiken via onderstaande mailadressen:

 • Amsterdam: Careamsterdam@doorbrekers.nl
 • Drechtsteden: Caredrechtsteden@doorbrekers.nl
 • Midden Nederland: Caremiddennederland@doorbrekers.nl
 • Zeeland: Carezeeland@doorbrekers.nl
 • Zwolle: Carezwolle@doorbrekers.nl

Afscheidsdienst

Het is mogelijk om DoorBrekers te betrekken bij een afscheidsdienst. Neem contact op met de Care Coördinator om mogelijkheden en wensen te bespreken. Overleg bij twijfel over situaties altijd met je Connect- of Teamleider.

Communicatie over een overlijden

Vanuit DoorBrekers is de Care Coördinator het eerste aanspreekpunt rondom een overlijden. In overleg zullen van daaruit andere mensen geïnformeerd worden, zoals de senior pastors Peter & Ilona Paauwe, de Campusleiders en betrokken Connect- en/of Teamleiders.

In overleg met de nabestaanden zal worden afgesproken waar en wanneer het overlijden breder gedeeld zal worden met de rest van de gemeente.

DoorBrekers App

Beschouw jij DoorBrekers als jouw kerk en ben je actief betrokken? Download dan de DoorBrekers App om je onderlinge connecties te versterken en nog beter op de hoogte te blijven van alle ins en outs.

Download ‘m hier via Google Play of de Apple Store.

Neem contact op


  Registratie

  Ben jij nog geen deel van DoorBrekers, maar voel jij je thuis bij ons en wil je met ons in contact blijven? Laat dan je gegevens registreren in onze database, zodat we contact met je kunnen houden.

  Als we al gegevens van je hebben en je wilt een wijziging doorgeven, dan kan dat ook via dit formulier. In dat geval ontvang je een (engelstalige) bevestigingsmail. Zodra je die hebt bevestigd, worden je gegevens automatisch bij ons verwerkt.

  Wil je niet langer geregistreerd staan bij DoorBrekers of heb je andere vragen over je persoonsgegevens, laat het ons weten via info@doorbrekers.nl.

  Waar
  Levens
  Worden
  Vernieuwd