Doorbrekers
Familie

Eén van de kernwaarden van DoorBrekers is dat we familie zijn. Dan zijn er momenten waar je even bij stilstaat. Hoogtepunten. Dieptepunten. Momenten dat er iets te vieren valt, of dat iemand door een moeilijke periode gaat. Als familie willen we betrokken zijn. Hier lees je hoe dat eruit ziet binnen DoorBrekers.

DoorBrekers App

Beschouw jij DoorBrekers als jouw kerk en ben je actief betrokken? Download dan de DoorBrekers App om je onderlinge connecties te versterken en nog beter op de hoogte te blijven van alle ins en outs.

Download ‘m hier via Google Play of de Apple Store.

Trouwen

Trouwen is een geweldige stap in je leven. Wij geloven in het huwelijk, daarom investeren we daar bewust in.

Trouwdienst
Hebben jullie trouwplannen en willen jullie DoorBrekers betrekken bij jullie trouwdienst, dan kan dat. Mail naar ceremonieplanner@doorbrekers.nl voor meer informatie.

Family Sunday
Een paar keer per jaar is er een Family Sunday, waar pasgetrouwde stellen zich kunnen voorstellen door middel van een trouwfoto op het scherm tijdens de dienst. Aanmelding daarvoor kan via dit formulier.

Love4Life
Een goed huwelijk begint bij een goede voorbereiding. Daarom organiseren we voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen één keer per jaar Love4Life: een weekend waar je tijd apart zet om je op een leuke en frisse manier voor te bereiden op jullie huwelijk. Klik hier voor meer info en aanmelding.

Geboorte

We genieten van nieuw leven. Ben jij deel van DoorBrekers en wil je je pasgeboren kind voorstellen? Dat kan op deze manieren:

Foto op het scherm
Stuur z.s.m. na de geboorte een scherpe, duidelijke foto van jullie hele gezin met jullie namen naar productie@doorbrekers.nl en jullie foto wordt de eerstvolgende zondag tijdens de dienst op het scherm getoond. Zorg ervoor dat je foto uiterlijk vrijdag 16:00 uur bij ons binnen is. Foto’s die later binnenkomen, worden de week daarop meegenomen.

Voorstellen
Ongeveer drie keer per jaar is er een Family Sunday, waar gelegenheid is om je pasgeboren kind aan de gemeente voor te stellen en voor hem/haar te bidden. Meld je aan via dit formulier en we nemen contact met je op voor verdere informatie.

Als dingen anders gaan

Soms lopen dingen niet zoals je zou willen, bijv. door ziekte, financiële zorgen, huwelijks- en/of opvoedingsvragen, psychische klachten, enzovoorts. Ook dan willen we familie zijn. Wat de situatie ook is, zorg dat je er niet alleen doorheen gaat, maar laat het weten aan je Connectleider of Teamleider. Als er meer nodig of wenselijk is, kan ook DoorBrekers Care worden ingeschakeld. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw situatie om.

Overlijden

Als iemand binnen DoorBrekers overlijdt, komt er vaak veel op nabestaanden af, ook binnen DoorBrekers. Dan is de Care Coördinator aanspreekpunt voor informatie en communicatie binnen DoorBrekers rondom een overlijden. Ook is het mogelijk om DoorBrekers te betrekken bij een afscheidsdienst. Neem daarvoor contact op met de Care Coördinator via het Care-mailadres van jouw campus (zie hieronder). Overleg bij twijfel over situaties altijd met je Connect- of Teamleider.

  • Careamsterdam@doorbrekers.nl
  • Caredrechtsteden@doorbrekers.nl
  • Caremiddennederland@doorbrekers.nl
  • Carezeeland@doorbrekers.nl
  • Carezwolle@doorbrekers.nl
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd