LEAD.
building the
church.

LEAD. is een plek waar we investeren in mensen op het gebied van leiderschap. Persoonlijke groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business. LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke en gezonde kerk, met sterke en gezonde leiders, verschil zal maken in de wereld.

Coming up
LEAD.
Coming up

25

Jan

LEAD.

met Peter & Ilona Paauwe
Een sterke kerk – dat is wat ons land nodig heeft. Samen kunnen we in Nederland een sterke kerk bouwen. De kerk is het kanaal waarmee God de wereld wil

Versterk je Leiderschap

LEAD. is vol inspiratie en praktische tools om jouw leiderschap te versterken voor je persoonlijke leven, je kerk, je team, je werk, je gezin of je business.

Persoonlijk

LEAD. draait niet alleen om het bouwen van de kerk, maar is er ook om jou persoonlijk te helpen je leiderschapskills te ontwikkelen voor elk gebied van je leven. Daarbij zal het ook je persoonlijke relatie met God versterken.

Teams

Ontvang goede en relevante input voor het werken met teams. Of het nou gaat om de kerk, je werk of waar dan ook: je zult uitgedaagd worden en gaat met een vernieuwde teamspirit en bruikbare tools naar huis.

Pastors

Ben je Pastor van een kerk? Tijdens de LEAD.-dag is er een Pastors Lounge beschikbaar, waar je tussen de sessies door kunt connecten met andere Pastors. Ook zijn er speciale streams met relevante input voor Pastors.


LEAD.

BUILDING
THE CHURCH

DoorBrekers LEAD. is een belangrijke dag waar we investeren in mensen op het gebied van leiderschap. Persoonlijke groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business.

DoorBrekers LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd