header_wordbetrokken

Word betrokken
en kijk wat God
door jou heen kan doen.

DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen. Een plek waar je jezelf kunt zijn, makkelijk kunt connecten met anderen en actief mee kunt bouwen. Ontdek wie God voor jou wil zijn en hoe Hij door jou heen werkt. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

Next Step

Je leven staat nooit stil. Er is altijd meer. Er is altijd een volgende stap. Dat geldt ook voor je relatie met Jezus. Wat is jouw volgende stap?

Bezoek één van onze locaties

DoorBrekers is één huis met meerdere kamers door heel Nederland. Iedereen is welkom. Vind een locatie bij jou in de buurt.

Word deel Van een team. Maak een verschil.

DoorBrekers Team is één team met één doel: mensen dichter bij Jezus brengen. Of we nu stoelen klaarzetten, mensen welkom heten of op het podium staan, samen bouwen we aan levens die worden vernieuwd.

Kijk welk team bij jou past en maak samen het verschil.

DoorBrekers Team

Geven

Een gift met een blij hart is een krachtige en waardevolle vorm van aanbidding van jouw Vader in de hemel. Daarom geloven we in bewust geven. Bewust geven is een weloverwogen gift vanuit visie met liefde, geloof, hoop en dankbaarheid. Door bewust te geven, geef je met blijdschap in aanbidding.

DoorBrekers investeert alle giften in het vernieuwen van levens.

Dopen

Dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van je geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Eén van de belangrijkste keuzes die je kunt maken in je leven.

Je gelooft dat je in Jezus Christus een rechtvaardige bent en dat je een nieuw en eeuwig leven hebt ontvangen om in overwinning te leven in relatie met God.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd