bijbelschool.
groei in
je roeping.

De plek waar je je kennis van het Woord en je relatie met Jezus verdiept. Waar je jouw God-gegeven potentie ontdekt en ontwikkelt. Waar je wordt uitgedaagd te wandelen en groeien in jouw roeping, zodat je de wereld om je heen kunt aanraken met Gods liefde.

Bijbelschool

Op de Bijbelschool leer je hoe het bovennatuurlijke leven eruit ziet dat God voor je heeft en hoe je dat vormgeeft in je dagelijks leven. Je zult zien dat daarmee niet alleen jouw leven vernieuwd wordt, maar ook dat van mensen om je heen.

Hoe ziet de Bijbelschool eruit?

Kennis

Door middel van live lessen en videolessen op locatie verdiep je je kennis van het Woord en ontdek je wat God zegt over het bovennatuurlijke leven. Je leert hoe de Bijbel in elkaar zit en wat de Bijbel leert over bijvoorbeeld het Oude en het Nieuwe Verbond, worship, profetie, genezing, tongentaal en financiën.Training

Met de opgedane kennis en openbaringen word je getraind en aangemoedigd om die toe te passen in de praktijk. Daarom is er tijdens de lessen voldoende ruimte om te oefenen, zodat je kunt ontdekken wat God door jou heen kan doen, wat jouw gaven zijn en hoe je die verder kunt ontwikkelen.

Praktijk

Naast het versterken van je kennis en het oefenen zul je uitgedaagd worden om ook in je dagelijkse leven te gaan doen waar God je voor geroepen heeft. Door uit te delen wat je hebt geleerd, vergroot jij je comfortzone en kan jouw omgeving direct profiteren van de ontwikkeling die jij doormaakt op de Bijbelschool.

 Stap in

Vanaf 13 september 2023 is de Bijbelschool elke woensdag van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, met uitzondering van de schoolvakanties (regio Midden). De Bijbelschool loopt tot en met 19 juni 2024.

Deelname aan de Bijbelschool is open voor iedereen vanaf 18 jaar en kost €75 per maand. Wanneer je het seizoen afmaakt en je tijd en energie hebt geïnvesteerd, ontvang je deze kosten aan het eind volledig terug (€675).

Voor dit seizoen is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Bijbelschool.

Hoe ziet internship eruit?

Het Internship-seizoen loopt van 12 september 2023 tot 21 juni 2024. Je werkt drie dagen per week mee op Office in de rol van een internship-vacature, waarvoor je een vergoeding ontvangt van €520 per maand. Check hieronder de beschikbare vacatures.

Ben je tussen de 20-30 jaar, betrokken bij jouw kerk/campus, en word je hier enthousiast van? Meld je dan aan via de button en we nemen contact met je op.

Internship vacatures

Scroll hieronder voor de zeven Internship-vacatures.

Worship
dinsdag - woensdag - vrijdag

Versterk het Worship Team door het plannen, organiseren en communiceren van events voor dit Team. Met jouw sterke organisatorische vaardigheden en affiniteit met muziek weet je daarbij de juiste toon te vinden.

SuperKids Productie
dinsdag - woensdag - vrijdag

Help toffe content te creëren en organiseren voor de opnames van nieuwe SuperKids-afleveringen. Daarnaast denk je mee over hoe we SuperKids op zondag kunnen versterken en weet je dit te vertalen naar werkbare processen.

 

Communicatie
dinsdag - woensdag - vrijdag

Inspireer mensen met jouw teksten, zoals blogs, nieuwsbrieven, persberichten of lesmateriaal. Je bent een contentschrijver met een sterk taalgevoel en weet de boodschap van DoorBrekers op een enthousiasmerende manier te vertalen naar verschillende doelgroepen.

Marketing
dinsdag - woensdag - vrijdag

Verspreid de boodschap van DoorBrekers door ons bereik via internet te vergroten. SEA en SEO zijn geen onbekende termen voor jou. Denk mee over het versterken van de vindbaarheid van DoorBrekers, SuperKids, YTH, Forever Young en Diamonds.

Social Media
dinsdag - woensdag - zondag

Inspireer mensen met DoorBrekers content via Social Media, die jij plant, schrijft en/of ontwerpt. Je kent de Social Media-wereld en weet hoe je die effectief kunt inzetten om mensen te bereiken.

Video
dinsdag - woensdag - vrijdag

Creëer toffe video’s voor bijvoorbeeld de website, SuperKids Online of YTH. Met jouw gevoel voor creativiteit weet je precies de juiste knip te zetten om de boodschap van DoorBrekers krachtig te laten klinken.

People
dinsdag - woensdag - vrijdag

Help mensen met God, elkaar en met het Huis te verbinden. Met jouw oog voor mensen zie jij wat nodig is om het Next Step proces te versterken. Je weet dit te vertalen naar de praktijk, of het nou gaat om Dopen, Step.One of WeLovePeople.

Aanmelden

Voor dit seizoen is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Bijbelschool of Internship. Begin 2024 kun je je aanmelden voor het seizoen van 2024-2025.

Aanmelding Internship


    Waar
    Levens
    Worden
    Vernieuwd