Campus

Zeeland

Een moderne kerk in Zeeland voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

Elke zondag
dienst om
10.30 uur

Jouw kind
is welkom bij
SuperKids

Vind een
Connect die
bij jou past

Welkom bij DoorBrekers Zeeland

Een bruisende kerk in Goes waar iedereen welkom is

In onze diensten ontdek je wie God is en hoe je Gods waarheid toepast in het dagelijks leven, zodat je er echt iets mee kunt. Na de dienst kun je napraten onder het genot van een gratis kop koffie of thee en een grote koek. 

Voor kinderen is er SuperKids, een speciaal programma waar kinderen op een leuke en interactieve manier Gods liefde kunnen ontdekken. Voor de jeugd is er Youth, een plek waar tieners samenkomen om vriendschappen te sluiten en geestelijk te groeien.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten in onze kerk in Goes.

    Arjen & Adrie Paauwe

stepone_loc

Nieuw bij DoorBrekers Zeeland?

Dan leren we je graag kennen bij Infopoint in de foyer. Je kunt daar je vragen stellen en meer informatie krijgen over Step.One. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. We zien je graag terug in campus Zeeland.

Meer over STEP.ONE

SuperKids

Jouw kind is welkom bij SuperKids: onze toffe kinderkerk, waar je kind kan genieten van inspirerende input, connectie en activiteiten. Lees hieronder hoe dat eruit ziet op deze locatie.

0-3 jaar

SuperKids 0-3 jaar

Na het inchecken kun je je kind gelijk naar SuperKids brengen en hem/haar daar na afloop weer ophalen.

Groep 1-8

SuperKids groep 1-8

Na het inchecken kun je je kind naar SuperKids brengen voor een tof SuperKids-programma. Na afloop van de dienst kun je je kind weer ophalen bij de SuperKids-ruimte.

Voor het eerst?

Check-In

Op zondag zijn jullie welkom bij het Check-In Team in de foyer. Daar hebben we voor je kind een naamsticker met een bijbehorende sticker voor jou als ouder, waarmee je je kind na afloop kunt ophalen.

Mocht er tijdens de dienst iets bijzonders zijn met je kind, dan nemen we gelijk contact met je op. Daarom zullen we bij het inchecken vragen om jouw naam en telefoonnummer.

Jouw gegevens

De gegevens die je bij Check-In hebt ingevuld, worden automatisch opgeslagen, zodat je een volgende keer snel kunt inchecken en gelijk een sticker kunt halen.

Wil je niet dat we jouw gegevens bewaren, bijvoorbeeld omdat je als bezoeker bent geweest en niet van plan bent om vaker te komen, stuur dan een verzoek naar info@doorbrekers.nl. Check voor meer info ons privacystatement.

Veelgestelde vragen

Wil je onze diensten bezoeken? Dan vind je hieronder meer informatie, zodat je weet wat je op onze locatie kunt verwachten.

Dienst

Hoe lang duurt een dienst?

Een dienst duurt in de regel 75 minuten.

Is er vertaling beschikbaar?

Nee, er is geen vertaling beschikbaar.

Bereikbaarheid

Kan ik (gratis) parkeren?

Bij de Zeelandhallen is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Is de Zeelandhallen bereikbaar met OV?

Vanaf station Goes is het een klein half uur lopen. Er rijden geen bussen naar de Zeelandhallen.

Adres

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes
Plan route

Jouw agenda

Wil je op de hoogte blijven van alle events in DoorBrekers en op jouw campus? Link dan de DoorBrekers agenda’s met je eigen Google agenda via onderstaande buttons.

DoorBrekers agenda Agenda Campus Zeeland

Zet een stap

Wil je een gebeds- of dankpunt delen, een gift geven of je laten dopen? Dat kan hier.

Gebedskaart Gift geven Ik wil me laten dopen

Word betrokken

Wil je betrokken raken bij DoorBrekers?
Je bent van harte welkom!

Step.One Team

Campusleiders

Arjen & Adrie Paauwe
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd