header_YTH

YTH
Wij zijn een jonge
generatie vol
energie en leven.

Dé plek voor iedereen van 12-18 jaar om vriendschappen te bouwen, geïnspireerd te worden, te groeien in je relatie met God en samen verschil te maken in de kerk en daarbuiten.

30

Aug

SummerCamp

YTH
Ben jij tussen de 12-18 jaar? Kom naar SummerCamp 2024! Leer nieuwe vrienden kennen, verdiep je relatie met Jezus en geniet van opbouwende input, goede gesprekken en natuurlijk een heleboel

YTH Connect

Elke twee weken komen we bij elkaar in verschillende YTH Connects: kleine groepen waar we elkaar leren kennen, samen leuke dingen doen en groeien in relatie met Jezus. Check het overzicht van YTH Connects bij jou in de buurt en meld je aan. We vinden het leuk om je te leren kennen.

YTH Connects

Maak verschil
in de kerk

Als YTH hebben we veel energie en creativiteit te brengen, waarmee we verschil kunnen maken in de kerk en de mensen die we bereiken. Daarom bouwen we graag mee in een DoorBrekers Team. Op die manier zetten we niet alleen samen iets tofs neer, maar maak je ook makkelijk nieuwe vrienden, leer je nieuwe dingen en ontwikkel je talenten. Meer weten? Meld je aan voor een Team en we helpen je om je plek te vinden!

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd