Een stevig
fundament
voor je leven

Ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leg een stevig fundament voor je leven met Basics. Dit zal je tevens helpen te begrijpen waar we voor staan en om je thuis te voelen binnen DoorBrekers.

“Door Basics leer ik om uit te mogen stappen. Het sterkt mij in een levende relatie met God en leert mij om betere keuzes te maken in mijn dagelijkse leven."

Deelnemer Basics 2022

Basics 2

Leven in overvloed

Tijdens het tweede deel van Basics duik je nog dieper in het Woord van God. Ontdek hoe je jouw geloof in werking kunt stellen voor overwinning en overvloed in elk gebied van je leven. Ontdek daarnaast Gods plan voor geest, ziel en lichaam, maar ook Gods visie voor tijd, relaties en financiën.

Deze Basics bouwt verder op Basics 1, daarom kun je deze volgen als je Basics 1 hebt afgerond.

Basics 3

Ik zal Mijn gemeente bouwen

Jezus zegt: ‘Ik zal Mijn gemeente bouwen en de poorten van de hel zullen haar niet overweldigen’. Samen vormen we de gemeente. Ontdek in Basics 3 hoe jij jouw talenten in kunt zetten, in dat wat God gebruikt om deze wereld aan te raken: de gemeente.

Basics 3 bouwt door op Basics 1 en 2, daarom kun je volgen als je Basics 1 en 2 hebt afgerond.

“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen... vooral wat veroordelen betreft. Ik had altijd wel ergens een mening over, maar ik kan nu veel vaker denken in genade ."

Deelnemer Basics 2022

Basics lokaal

Als je Basics lokaal volgt, kom je met een vaste kleine groep regelmatig samen op een vast adres om per keer een video te kijken en te bespreken. In de regel is dat één keer in de twee weken, maar de frequentie en opzet kan iets verschillen per Basics-groep. Na je aanmelding informeren we je daar verder over.

Heb je nog andere vragen over Basics? Neem dan contact met ons op via basics@doorbrekers.nl.

Basics Online

Als je Basics online volgt, kijk je thuis zelf de videolessen en bespreek je de lessen tussendoor via videocall met je Basics-coach en eventueel met een vaste groep Basics-deelnemers (maximaal vier personen). De videocalls worden in overleg gepland.

Meld je aan via onderstaande button en we nemen contact met je op voor verdere informatie. Heb je nog andere vragen over Basics, mail ze dan naar basics@doorbrekers.nl.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd