Missions.
Samen verschil maken.
Dichtbij en verder weg.

We zijn geroepen om verschil te maken in deze wereld: samen handen en voeten geven aan wat Jezus ons heeft geleerd in het uitreiken naar mensen om ons heen.

Missiegebieden

Als DoorBrekers werken we nauw samen met organisaties die vanuit relatie zijn ontstaan en waar we persoonlijk bij betrokken zijn. Hieronder lees je meer over waar en hoe we dit doen.

Cambodja

Als DoorBrekers zijn we actief bij betrokken bij het werk van ICF Cambodja, SHE Rescue homes en Fountain of Hope door middel van mission trips, bouwteams en financieel support.

Lees meer

Syrië

In samenwerking met AVC International investeert DoorBrekers in hulp aan duizenden vluchtelingen in en rond Kobani door middel van de broodfabriek en het Brood & Vis-project.

Lees meer

Israël

Via Samuel Smadja zijn we betrokken bij de stichting KAM, die uitreikt naar de Joodse bevolking door middel van bijbels, christelijke boeken en jeugdconferenties.

Lees meer

Moldavië

In samenwerking met AVC International en lokale kerken reiken we uit in Europa’s armste land Moldavië, door middel van kerstpakketten en het bezoeken van mensen in de gevangenis.

Russisch-sprekende gebieden

In samenwerking met TBN worden preken van DoorBrekers in het Russisch uitgezonden in Russisch-sprekende gebieden. Deze uitzendingen zijn ook te vinden via YouTube.

Nederland

Naast mooie giften die we hebben gegeven voor lokale voedselbanken reiken we praktisch uit door middel van WeLovePeople-projecten, zoals de kerstpakkettenactie en de WeLovePeople-dag.

Lees meer
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd