WORD BUSINESS PARTNER VAN DOORBREKERS

Als Business Partner van DoorBrekers bouw je mee aan de visie van DoorBrekers voor Nederland: dat het Koninkrijk van God doorbreekt in ons land door de kracht van de Heilige Geest.

  Geven

  Ik wil Business Partner worden voor:

  Periode

  Geven

  Je wordt Business Partner voor .

  Contactgevens

  10 miljoen extra in 10 jaar om onze strategische doelen te realiseren:

  + DoorBrekers hypotheekvrij
  + Grote upgrade van de Midden Nederland Hallen
  + Eigen gebouw voor Zeeland en Zwolle
  + Starten van 3-5 campussen per jaar

  10 miljoen extra in 10 jaar om onze strategische doelen te realiseren:

  + DoorBrekers hypotheekvrij
  + Grote upgrade van de Midden Nederland Hallen
  + Eigen gebouw voor Zeeland en Zwolle
  + Starten van 3-5 campussen per jaar

  Samen zaaien in Gods Koninkrijk om de oogst in Nederland binnen te halen

  Doe mee en bouw mee aan de visie van DoorBrekers! Word een Business Partner en zie Nederland transformeren door de kracht van God. Wanneer wij als koningen (ondernemers) en priesters (pastors) samenwerken, kunnen wij een vernieuwende beweging brengen voor en door Gods kracht in ons land en daarbuiten.

  Wat is een business partner?

  Een Business Partner is iemand die financieel meebouwt aan onze gezamenlijke visie. Iemand die een commitment aangaat om vanuit zijn business structureel te geven aan DoorBrekers. Deze bijdrage kan per maand, per kwartaal of per jaar zijn, via reguliere giften en/of zomer- en eindejaarsgiften. Dit stelt ons als kerk in staat om te investeren en te budgetteren om de strategische doelen in gang te zetten.

  Slim geven

  Veel mensen geven gul aan DoorBrekers. Zowel door het jaar heen als tijdens speciale momenten, zoals een zomer- of eindejaarsgift. We helpen je graag om zo slim mogelijk te geven. DoorBrekers heeft een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling), dus giften aan DoorBrekers zijn fiscaal aftrekbaar. Hieronder vind je verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van fiscale voordelen. Wil je meer info, neem dan contact op met DoorBrekers Office.

  Gewone gift

  Voor gewone giften geldt een drempelbedrag en een maximum om in aanmerking te komen voor belastingvoordeel. Klik hier voor meer info.

  Schenkingsovereenkomst

  Laat (een deel van) je giften vastleggen in een schenkingsovereenkomst met DoorBrekers. Deze giften zijn dan in zijn geheel, zonder drempels, aftrekbaar. Deze overeenkomst sluit je af voor minimaal vijf jaar.

  Leenovereenkomst

  Wil je eenmalig een groot bedrag geven, dan kun je daar met een leenovereenkomst vijf jaar belastingvoordeel van ontvangen. Technisch gezien geef je de gift als lening, die DoorBrekers in vijf jaar aflost. Maar jij schenkt de aflossing met rente als gift terug. Dus: eenmalig geven, vijf jaar lang voordeel. Mail voor meer info naar info@doorbrekers.nl.

  Gift via je BV

  Geven via de BV is een goede optie met fiscale voordelen in de vennootschapbelasting. Dan kun je tot een maximumbedrag verrekenen met de dividendbelasting. Klik hier voor meer info of raadpleeg een fiscaal deskundige voor persoonlijk advies.

  Connect met andere ondernemers

  Wil jij als ondernemer of business professional groeien in ondernemerschap en financieel leiderschap vanuit Gods principes? Wat is er dan inspirerender dan samen te komen met gelijkgestemden? Daarom zijn er op verschillende plekken in het land Kingdom Builders Connects: kleine groepen ondernemers die regelmatig samenkomen voor connectie, coaching en input van specialisten. Daarnaast organiseert Kingdom Builders een paar keer per jaar een Business Break met sprekers uit binnen- en buitenland op een mooie locatie in het midden van het land met een hapje en een drankje.

  Meer over Kingdom Builders
  Jaarverslag image

  Jaarverslag 2023

  Voor DoorBrekers kenmerkte 2023 zich op alle fronten als een jaar van groei, zowel in aantallen als in verdieping.

  We begonnen het jaar met het thema: ‘Zonder vers offer geen vuur’. Woorden die een half jaar ervoor in een profetie waren uitgesproken en een basis werden voor het nieuwe jaar. Hoe dit jaar er precies uitzag, lees je in het jaarverslag.

  Download
  Waar
  Levens
  Worden
  Vernieuwd