Vrouwen
Conferentie

De ultieme vrouwenconferentie voor vrouwen die midden in het leven staan en zoeken naar verdieping in hun geloof.

Meer over Diamonds Conference

Een weekend
voor jou

Wil jij:

  • samen met andere vrouwen genieten van gezelligheid, creativiteit en inspiratie?
  • lekker in de watten gelegd worden?
  • je volle potentie ontdekken en daarin groeien?
  • weten hoe je door je persoonlijke plafonds heen kunt breken?
  • blij zijn met wie je bent?
  • weten hoe je je geloof kunt toepassen in je werk, op school of in je gezin?
  • Gods liefde (beter) leren kennen?

Dan is de Diamonds vrouwenconferentie er voor jou! Laat je inspireren en aanmoedigen om (nog meer) te worden wie je bent. Of je nou alleen komt of samen met je vriendinnen: bij de Diamonds vrouwenconferentie zul je je snel helemaal thuis voelen.

Meer over Diamonds Conference

Diamonds Vrouwenconferentie

Diamonds Conference

 

De Diamonds vrouwenconferentie is de ultieme plek om elkaar als vrouwen aan te moedigen in geloof en in onderlinge connectie. Deze jaarlijkse vrouwenconferentie is voor vrouwen die middenin het leven staan, van jong tot oud.

 

Geniet deze vrouwenconferentie twee dagen lang van gezelligheid, creativiteit en inspiratie. Je zult ervaren hoe geweldig het is om met honderden vrouwen samen God te aanbidden, Hem te zoeken en Zijn woorden te horen – daar gaat kracht vanuit!

Meer info

Programma

 

Tijdens de Diamonds vrouwenconferentie kun je rekenen op een gevarieerd programma met inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland, waaronder dit jaar Lisa Bevere (VS), Betsy de Thierry (VK) en Ilona Paauwe (NL).

 

Ook is er genoeg tijd voor aanbidding, fun, gezelligheid en creativiteit, waaronder dans en muziek. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te connecten met andere vrouwen, of je nou alleen komt of samen met je vriendinnen.

Meer info

Diamonds Nights

 

Naast de Diamonds vrouwenconferentie in het najaar is er twee keer per jaar een Diamonds Night. Ook deze avonden staan bol van inspiratie, aanbidding, creativiteit en connectie. Ontdek wat God kan en wil doen in je leven en je zult zien dat je van daaruit ook veel uit te delen hebt.

 

De eerstvolgende Diamonds Nights zijn op zondag 3 maart en zondag 23 juni 2024. Beide avonden starten om 19.00 uur in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Meer info

Sta op en schitter

Jesaja 60:1

Een vrouw is als een diamant met de kracht en de schoonheid om te schitteren. Diamonds is er om jou te helpen zien wie je werkelijk bent en je in die vrijheid te zetten, zodat je gaat schitteren en leven. Echt leven.

Iedere vrouw heeft een God-gegeven kracht in zich. Misschien ben je je daar niet van bewust, of weet je niet hoe je daarin kan opstaan, of er zijn dingen die je tegenhouden.  God roept je waar je nu staat en Hij leidt jou naar je volle potentie.

Diamonds is er om je te helpen ontdekken hoe God jou ziet en hoe Hij jou heeft bedoeld. Hij zal je laten zien hoe jij vrij kunt worden om de plek in te nemen die Hij jou heeft gegeven en dan zul je anderen aanmoedigen om dat ook te doen.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd