Diamonds
Conference

Een weekend vol gezelligheid, creativiteit en inspiratie waar je wordt aangemoedigd en uitgedaagd te zijn wie je werkelijk bent.

Boek Ticket

Wees sterk
en moedig

“Wees moedig en wees sterk. Ban angst en twijfel uit je hart. Onthoud dat de Here, je God, met je is overal waar je heen gaat.” (Jozua 1:9, HTB+HSV)

Woorden die God tot Jozua sprak, toen hij de opvolger werd van Mozes en de opdracht kreeg om het volk Israël naar het beloofde land te leiden.

Wees dapper en moedig – woorden die God ook tot jou en mij spreekt. Dat betekent: over je angst heenstappen, twijfel niet toelaten, uitdagingen niet uit de weg gaan. Weten dat je hart vrij is en de moed hebben om dat te volgen. Want jouw God is met je en gaat met je mee, waar je ook heen gaat. Ontdek wat dit betekent voor jou en hoe je dit toepast in je dagelijkse leven.

Dit jaar staat Diamonds Conference in het teken van BRAVE (moedig).

Diamonds Conference is een plek waar we als vrouwen samenkomen om elkaar aan te moedigen in de plek die God ons heeft gegeven. Om te genieten van gezelligheid, creativiteit en inspiratie. Om Jezus te ontmoeten en Zijn woorden van liefde, genade, hoop en leven te horen. We geloven dat je daarna met vertrouwen en nieuwe moed naar buiten loopt en leven zult brengen in je omgeving!

Sprekers

Ilona Paauwe

Als oprichter, spreker en host van Diamonds weet Ilona wat het is om Gods roeping voor je leven te ervaren en daarin Gods stem te volgen. Meer over Ilona via onderstaande button.

Ilona Paauwe

Holly Wagner

Holly is een krachtige spreker die op een eerlijke en humoristische manier weet over te brengen hoe je Gods waarheid toepast dwars door stormen heen. Meer over Holly via onderstaande button.

Holly Wagner

Arianna Walker

Als directeur van Mercy UK weet Arianna als geen ander over te brengen hoe je vrij kunt komen van wat dan ook door de kracht van Gods Woord. Meer over Arianna via onderstaande button.

Arianna Walker

PROGRAMMA

Geniet van een gevarieerd programma vol gezelligheid, creativiteit, worship, fun en inspirerende input met verschillende sprekers.

Details van het programma vind je op deze pagina ongeveer een maand voor de conferentie.

Vrijdag

20.00 – 22.00 uur

Zaterdag

10.00 – 21.00 uur

Wat kun je verwachten?

Locatie & bereikbaarheid

Welkom in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Bij deze locatie is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je met OV, maak dan gebruik van de gratis shuttle service die je van station Barneveld Centrum naar de Diamonds Conference brengt en vice versa. Reserveer daarvoor een shuttle ticket.

Gezelligheid

Als vrouwen genieten we natuurlijk van samen zijn, gezelligheid en shoppen. Daarom is er genoeg tijd voor connectie, samen eten en shoppen in de Diamonds Shop. Verwen jezelf (of iemand anders) met originele sieraden, kleding, boeken, of creatieve kaartjes. Kom je alleen, dan ontmoeten we je graag bij het Meeting Point in de foyer.

Eten & drinken

Gedurende het weekend is er voldoende drinken en lekkers beschikbaar. Tijdens de pauzes is er gelegenheid om je zelf meegebrachte eten te gebruiken en te connecten met elkaar. Ga je liever naar het centrum van Barneveld om daar een hapje te eten, dan is daar ook voldoende tijd voor. Meer info over andere lunch- en dineropties volgt later.

Sta op en schitter

Jesaja 60:1

Een vrouw is als een diamant met de kracht en de schoonheid om te schitteren. Diamonds is er om jou te helpen zien wie je werkelijk bent en je in die vrijheid te zetten, zodat je gaat schitteren en leven. Echt leven.

Iedere vrouw heeft een God-gegeven kracht in zich. Misschien ben je je daar niet van bewust, of weet je niet hoe je daarin kan opstaan, of er zijn dingen die je tegenhouden.  God roept je waar je nu staat en Hij leidt jou naar je volle potentie.

Diamonds is er om je te helpen ontdekken hoe God jou ziet en hoe Hij jou heeft bedoeld. Hij zal je laten zien hoe jij vrij kunt worden om de plek in te nemen die Hij jou heeft gegeven en dan zul je anderen aanmoedigen om dat ook te doen.

"Als de adem van Zijn Geest in je blaast, dan ga je vliegen."

Ilona Paauwe (Diamonds Night 25 juni 2023)

Diamonds

Sinds de eerste Diamonds vrouwenconferentie in 2016 zijn er elk jaar meerdere Diamonds Nights met als klapper één keer per jaar de vrouwenconferentie Diamonds Conference. In de afgelopen jaren heeft Ilona Paauwe het podium gedeeld met bekende sprekers uit binnen- en buitenland zoals Lisa Bevere, Helen Burns, Betsy de Thierry, Holly Wagner, Charlotte Gambill, Arianna Walker, Arleen Westerhof en Astrid Feddes. Inmiddels trekt de Diamonds Conference jaarlijks honderden vrouwen.

Meer over Diamonds
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd