Diamonds
Conference

Een weekend vol gezelligheid, creativiteit en inspiratie waar je wordt aangemoedigd en uitgedaagd te zijn wie je werkelijk bent.

Boek Ticket

Adem vrij
leef vrij

Deze Diamonds Conference staat in het teken van Breathe (ademhalen): iets wat je continu doet, zonder dat je erbij nadenkt. Het gaat automatisch. Maar zonder adem kun je niet leven.

Toen God de mens schiep, blies Hij Zijn adem in hem en hij kwam tot leven. Zolang we ademen, is er leven in ons. Daarmee stelt God ons in staat om uit te ademen wat Hij ons heeft gegeven: Zijn adem, Zijn leven!

Diamonds Conference is zo’n plek om adem te halen. Waar we als vrouwen samenkomen om elkaar aan te moedigen in de plek die God ons heeft gegeven. Om te genieten van gezelligheid, creativiteit en inspiratie. Om Jezus te ontmoeten en Zijn woorden van liefde, genade, hoop en leven te horen. We geloven dat je daarna met vertrouwen en frisse adem naar buiten loopt en leven zult brengen in je omgeving!

Boek Ticket

PROGRAMMA

Geniet van een gevarieerd programma vol gezelligheid, creativiteit, worship, fun en inspirerende input met verschillende sprekers.

Vrijdagavond - Sessie 1

20.00 – 22.00 uur

Zaterdagochtend - Sessie 2

10.00 – 12.00 uur

Lunch Break

12.00 – 14.00 uur

Zaterdagmiddag - Sessie 3

14.00 – 16.00 uur

Dinner Break

16.00 – 19.00 uur

Zaterdagavond - Sessie 4

19.00 – 21.00 uur

Wat kun je verwachten?

Locatie & bereikbaarheid

Welkom in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Bij deze locatie is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je met OV, maak dan gebruik van de gratis shuttle service die je van station Barneveld Centrum naar de Diamonds Conference brengt en vice versa. Reserveer daarvoor een shuttle ticket.

Gezelligheid

Als vrouwen genieten we natuurlijk van samen zijn, gezelligheid en shoppen. Daarom is er genoeg tijd voor connectie, samen eten en shoppen in de Diamonds Shop. Verwen jezelf (of iemand anders) met originele sieraden, kleding, boeken, of creatieve kaartjes. Kom je alleen, dan ontmoeten we je graag bij het Meeting Point in de foyer.

Eten & drinken

Gedurende het weekend is er voldoende drinken en lekkers beschikbaar. Tijdens de pauzes is er gelegenheid om je zelf meegebrachte eten te gebruiken en te connecten met elkaar. Ook is het mogelijk om een lunch- of dinner-box te bestellen. Reserveer daarvoor op tijd een ticket. Ga je liever naar het centrum van Barneveld om daar een hapje te eten, dan is daar ook voldoende tijd voor.

Sta op en schitter

Jesaja 60:1

Een vrouw is als een diamant met de kracht en de schoonheid om te schitteren. Diamonds is er om jou te helpen zien wie je werkelijk bent en je in die vrijheid te zetten, zodat je gaat schitteren en leven. Echt leven.

Iedere vrouw heeft een God-gegeven kracht in zich. Misschien ben je je daar niet van bewust, of weet je niet hoe je daarin kan opstaan, of er zijn dingen die je tegenhouden.  God roept je waar je nu staat en Hij leidt jou naar je volle potentie.

Diamonds is er om je te helpen ontdekken hoe God jou ziet en hoe Hij jou heeft bedoeld. Hij zal je laten zien hoe jij vrij kunt worden om de plek in te nemen die Hij jou heeft gegeven en dan zul je anderen aanmoedigen om dat ook te doen.

"Als de adem van Zijn Geest in je blaast, dan ga je vliegen."

Ilona Paauwe (Diamonds Night 25 juni 2023)

Diamonds

Sinds de eerste Diamonds vrouwenconferentie in 2016 zijn er elk jaar meerdere Diamonds Nights met als klapper één keer per jaar de vrouwenconferentie Diamonds Conference. In de afgelopen jaren heeft Ilona Paauwe het podium gedeeld met bekende sprekers uit binnen- en buitenland zoals Lisa Bevere, Helen Burns, Betsy de Thierry, Holly Wagner, Charlotte Gambill, Arleen Westerhof en Astrid Feddes. Inmiddels trekt de Diamonds Conference jaarlijks honderden vrouwen.

Meer over Diamonds
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd