DoorBrekers Familie

Als je deel bent van DoorBrekers, weet je dat we met elkaar familie willen zijn. En als familie zijn er momenten waar je even bij stilstaat. Hoogtepunten. Dieptepunten. Momenten dat er iets te vieren valt, of dat je juist door een moeilijke periode gaat. In al die momenten zijn we familie en willen we graag bij je situatie betrokken zijn. Hieronder lees je hoe we dit binnen DoorBrekers doen.

 

Trouwen

Heb je trouwplannen? Geweldig. Wij geloven in het huwelijk en daarom investeren we daar graag in.

 • Love4Life
  Een goed huwelijk begint bij een goede voorbereiding. Daarom organiseren we voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen één keer per jaar Love4Life: een weekend waar je tijd apart zet om je op een leuke en frisse manier voor te bereiden op jullie huwelijk. Klik hier voor meer info en aanmelding.
 • Trouwdienst
  Hebben jullie trouwplannen en willen jullie DoorBrekers betrekken bij jullie trouwdienst? Mail dan naar ceremonieplanner@doorbrekers.nl voor meer informatie.
 • Foto op het scherm
  Een paar keer per jaar is er een Family Sunday, waar pasgetrouwde stellen zich kunnen voorstellen door middel van een trouwfoto op het scherm tijdens de dienst. Aanmelding daarvoor kan via dit formulier.
 • Family Facebookgroep
  In de Family Facebookgroep van jouw campus kun je je aanstaande huwelijksplannen (en/of je trouwfoto na jullie trouwdag) delen, zodat we met jullie kunnen meegenieten.

Geboorte

Nieuw leven blijft iets bijzonders wat we willen vieren. Wil je je pasgeboren kind voorstellen? Dat kan op deze manieren:

 • Foto op het scherm
  Stuur z.s.m. na de geboorte een scherpe, duidelijke foto van jullie hele gezin met jullie namen naar info@doorbrekers.nl en jullie foto wordt de eerstvolgende zondag tijdens de dienst op het scherm getoond. Zorg ervoor dat je foto uiterlijk vrijdag 16:00 uur bij ons binnen is. Foto's die later binnenkomen, worden de week daarop meegenomen.
 • Voorstellen
  Een paar keer per jaar is er een Family Sunday, waar gelegenheid is om je pasgeboren kind aan de gemeente voor te stellen en we voor hem/haar bidden. Willen jullie daarvoor een geboorte doorgeven, laat het ons weten via dit formulier en we nemen contact met je op voor verdere info.
 • Facebook
  Natuurlijk is het ook leuk om z.s.m. na de geboorte een foto van jullie gezin te plaatsen in de Family Facebookgroep van je DoorBrekers locatie, met vermelding van jullie namen, zodat mensen weten wie jullie zijn. 

Als dingen anders gaan

Soms lopen dingen niet zoals je zou willen, bijv. door ziekte, financiële zorgen, huwelijks- en/of opvoedingsvragen, psychische klachten, enzovoorts. Ook dan willen we familie zijn. Wat de situatie ook is, zorg dat je er niet alleen doorheen gaat, maar laat het weten aan je connectleider, teamleider of je Kerk@Home host.

Daarnaast is DoorBrekers Care graag betrokken als er meer nodig of wenselijk is. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw situatie om. DoorBrekers Care is bereikbaar via de care-coördinator op jouw campus:

Amsterdam - careamsterdam@doorbrekers.nl
Drechtsteden - caredrechtsteden@doorbrekers.nl
Midden Nederland - caremiddennederland@doorbrekers.nl
Zeeland - carezeeland@doorbrekers.nl
Zwolle - carezwolle@doorbrekers.nl

Overlijden

Als iemand binnen DoorBrekers overlijdt, komt er vaak veel op nabestaanden af, ook binnen DoorBrekers. Daarom is de Care Coördinator aanspreekpunt voor informatie en communicatie binnen DoorBrekers rondom een overlijden, bijvoorbeeld over wat we over het overlijden vermelden in de gemeente. Ook is het mogelijk om DoorBrekers te betrekken bij een afscheidsdienst. Neem voor meer info hierover contact op met DoorBrekers Care via bovengenoemde mailadressen.

Overleg bij twijfel over situaties altijd met je Connect- of Teamleider.

Family Facebookgroepen

DoorBrekers heeft een Family Facebookgroep per campus, waar we elkaar willen inspireren en informeren met getuigenissen, familie nieuws, zoals voorstellen van pasgeboren baby's of een pasgetrouwd stel of iemand die nieuw bij DoorBrekers is aangehaakt. Deze Facebook-groepen zijn besloten en alleen bedoeld voor mensen die geregistreerd zijn bij de betreffende campus. Wil je ook op die manier betrokken blijven, klik dan hieronder op jouw campus en meld je aan. 

Amsterdam - Drechtsteden - Midden Nederland - Zeeland - Zwolle