DoorBrekers Familie

Als je deel bent van DoorBrekers, dan weet je dat we met elkaar familie willen zijn. En als familie zijn er momenten waar je even bij stilstaat. Hoogtepunten. Dieptepunten. Momenten dat er iets te vieren valt, of dat je juist door een moeilijke periode gaat. In al die momenten zijn we familie en willen we graag bij je situatie betrokken zijn. Hieronder lees je hoe we dit binnen DoorBrekers doen.

 

Trouwen

Heb je trouwplannen? Geweldig. Wij geloven in het huwelijk en daarom investeren we daar graag in.

  • Love4Life
    Een goed huwelijk ontstaat niet vanzelf en begint bij een goede voorbereiding. Daarom organiseren we voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen één keer per jaar Love4Life: een weekend waar je tijd apart zet om je op een leuke en frisse manier voor te bereiden op jullie huwelijk. Klik hier voor meer info en aanmelding.
  • Trouwdienst
    Hebben jullie trouwplannen en willen jullie DoorBrekers betrekken bij jullie trouwdienst? Mail dan naar ceremonieplanner@doorbrekers.nl voor meer informatie.

Geboorte

Nieuw leven blijft iets bijzonders wat we willen vieren. Binnen DoorBrekers kun je dat doen door:

  • Een foto op het scherm – Mail z.s.m. na de geboorte een scherpe, duidelijke foto van jullie hele gezin met jullie namen naar info@doorbrekers.nl en jullie foto wordt de eerstvolgende zondag tijdens de dienst op het scherm getoond. Zorg ervoor dat je foto uiterlijk vrijdag 17:00 uur bij ons binnen is. Foto's die later binnenkomen, worden de week daarop meegenomen.
  • Voorstellen – Eens per twee maanden is er een Family Sunday, waar gelegenheid is om je pasgeboren kind aan de gemeente voor te stellen en om als gemeente voor hem/haar te bidden. Mail naar info@doorbrekers.nl om te checken wanneer de eerst mogelijke Family Sunday is.

Als dingen anders gaan

Soms lopen dingen niet zoals je zou willen, bijv. door ziekte, financiële zorgen, huwelijks- en/of opvoedingsvragen, psychische klachten, enzovoorts. Ook dan willen we familie zijn. Wat de situatie ook is, zorg dat je er niet alleen doorheen gaat, maar laat het weten aan je connect- of teamleider.

Daarnaast is DoorBrekers Care graag betrokken als er meer nodig/wenselijk is. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw situatie om. DoorBrekers Care is bereikbaar via de care-coördinator op jouw campus:

Amersfoort - careamersfoort@doorbrekers.nl
Amsterdam - careamsterdam@doorbrekers.nl
Barneveld - carebarneveld@doorbrekers.nl
Drechtsteden - caredrechtsteden@doorbrekers.nl
Zeeland - carezeeland@doorbrekers.nl
Zwolle - carezwolle@doorbrekers.nl

Overlijden

Als iemand binnen DoorBrekers overlijdt, komt er vaak veel op nabestaanden af, ook binnen DoorBrekers. Daarom is de care-coördinator aanspreekpunt voor informatie en communicatie binnen DoorBrekers rondom een overlijden, bijvoorbeeld over wat we over het overlijden vermelden in de eerstvolgende dienst op zondag. Ook is het mogelijk om DoorBrekers te betrekken bij een afscheidsdienst. Neem voor meer info hierover contact op met DoorBrekers Care via bovengenoemde mailadressen.

Overleg bij twijfel over situaties altijd met je connect- of teamleider.