Love4Life

Voor aanstaande bruidsparen

Trouwen is een geweldige stap in je leven. Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Dan helpen we jullie graag om het beste uit jullie huwelijk te halen. Daarom organiseren we voor stellen in DoorBrekers een geheel verzorgd Love4Life weekend op een leuke locatie in het midden van het land, waar je je samen op een leuke en frisse manier voorbereidt op jullie leven samen.

7 maart 2025 t/m 9 maart 2025 19.00 uur
De Eiken Stek
Vijfsprongweg 11
6733 JH Wekerom
Plan route

Het weekend

Love4Life is een geheel verzorgd weekend voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen, om een fundament te leggen voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Er is veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige man of vrouw. Daarnaast is Love4Life een geweldige tijd samen met andere stellen.

Aanmelden

Het Love4Life weekend is van 7-9 maart 2025. De kosten zijn €225 per stel. Verdere info volgt na jullie aanmelding.

Het Love4Life weekend is bedoeld voor stellen die deel zijn van DoorBrekers. Zijn jullie geen deel van DoorBrekers, maar zouden jullie wel graag mee willen, informeer dan naar de mogelijkheden via info@doorbrekers.nl.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd