Aan het begin van het nieuwe jaar willen we, net als ieder jaar, beginnen met een periode van Bidden & Vasten. Dat betekent dat we in die periode gericht willen connecten met God (bidden, Woord, worship) en minder met onze eigen gedachten en behoeften en die van de wereld om ons heen (vasten).  


Dit is de beste start van het jaar! Iedere keer ervaren we dat we, als we tijd apart zetten om God te zoeken, Hem vinden. In Zijn nabijheid worden we veranderd, vernieuwd en verfrist en komen onze gedachten, gevoelens en hart op één lijn met die van onze Hemelse Vader. Zo kunnen wij, als Zijn zonen en dochters, Hem vertegenwoordigen in deze wereld.

Van donderdag 7 t/m zaterdag 9 januari 2021 houden we speciale online meetings met worship en input via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en facebook. Tijdens deze meetings willen we met elkaar delen wat God spreekt tegen ieder persoonlijk en ons als kerk tijdens deze periode van Bidden & Vasten. Noteer de data daarom in je agenda.

Donderdag 7 januari 20.00 uur

Vrijdag 8 januari 20.00 uur

Zaterdag 9 januari 20.00 uur

 

Doe je ook mee? Dan hebben we een speciale Journal voor je beschikbaar, bedoeld als tool om zoveel mogelijk uit je tijd van Bidden & Vasten te halen. Naast praktische info vind je voor elke dag goede input en genoeg ruimte om stil te staan bij persoonlijke vragen en doelen. Als DoorBrekers ronden we op zondag 10 januari de periode van Bidden & Vasten af, maar natuurlijk kun je te allen tijde met dit Journal beginnen. Voor SuperKids is er een eigen SuperKids Doe-boekje.