Elke dag stellen we onszelf vragen: "Wat zal ik aantrekken, wat zullen we eten, hoe laat vertrekt de trein?" Vragen waar we niet heel bewust bij stil staan. Maar er zijn ook andere vragen die ons bezig kunnen houden: "Wat is het doel van mijn leven? Is er meer tussen hemel en aarde? Hoe word ik gelukkig? Zou er een God bestaan?" Heb jij dit soort vragen en wil je op zoek naar antwoorden? Dan is Alpha iets voor jou!

Wat is Alpha?

Alpha is een gezellige plek waar je wekelijks samenkomt met een vaste groep mensen, om samen te eten en aan de hand van inspirerende video's in te gaan op verschillende levensvragen. Iedereen is welkom en geen vraag is te gek, te simpel of te kritisch. 

Je kunt een Alpha volgen bij iemand thuis in een Alpha@Home (verschillende adressen in Nederland) of in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.


Alpha Introductiemeeting

Wil je meer weten? In maart 2023 start er weer een nieuwe Alpha, die we beginnen met een vrijblijvende introductie-avond. Tijdens deze avond krijg je een indruk van wat Alpha inhoudt en er is genoeg ruimte voor vragen. Ben je daarna enthousiast om Alpha te volgen, dan kun je vrijwel gelijk starten.

De dag en tijd kan verschillen per Alpha@Home. Verdere info volgt na je aanmelding.

Alpha in de Midden Nederland Hallen

De eerstvolgende introductie-avond in de Midden Nederland is:

+ woensdag 15 maart
+ 19.00-21.00 uur (inloop 18.45 uur)
+ Midden Nederland Hallen in Barneveld

Dit is inclusief eten. Alpha in de Midden Nederland Hallen is vervolgens elke woensdag van 18.45-21.00 uur en loopt van 15 maart t/m 21 juni 2023.

 

Wil je meer weten en je aanmelden voor een Alpha-introductiemeeting? Dat kan via onderstaande button. Daarbij kun je je voorkeur aangeven voor een locatie.


-------------------------------------------------------------------------------------------

Vind je het leuk om zelf een Alpha@Home te starten of betrokken te zijn bij het hosten van Alpha in de Midden Nederland Hallen? Klik dan hier.