Alpha


Elke dag stellen we onszelf vragen: wat zal ik aantrekken, wat zullen we eten, hoe laat vertrekt de trein? Vragen waar we niet heel bewust bij stil staan. Maar er zijn ook andere vragen die ons bezig kunnen houden: Wat is het doel van mijn leven? Is er meer tussen hemel en aarde? Hoe word ik gelukkig? Zou er een God bestaan? Heb jij dit soort vragen en wil je op zoek naar antwoorden? Dan is Alpha iets voor jou!

Alpha is een gezellige plek waar je wekelijks samenkomt met een vaste groep mensen, om samen te eten en aan de hand van inspirerende video's in te gaan op verschillende levensvragen. Iedereen is welkom en geen vraag is te gek, te simpel of te kritisch. 

Je kunt een Alpha volgen bij iemand thuis in een Alpha@Home (verschillende adressen in Nederland) of in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.


Alpha-Introductie

Heb jij interesse om Alpha te volgen en wil je meer weten? Kom dan naar een vrijblijvende Alpha-Introductieavond. Tijdens deze avond krijg je een indruk van wat Alpha inhoudt en is er genoeg ruimte voor vragen. De introductieavond is:

+ woensdag 28 september
+ 19.00-21.00 uur (inloop 18.45 uur)
+ Midden Nederland Hallen in Barneveld

Dit is inclusief eten. Ben je na de introductie enthousiast om Alpha te volgen, dan kun je de week erna gelijk starten. Alpha is dan elke woensdag van 18.45-21.00 uur en loopt van 5 oktober t/m 14 december.

Ga je liever naar een Alpha@Home bij iemand thuis, dan kan dat ook. Ook daar is een vrijblijvende introductie in de week van 26 september en kun je Alpha volgen in de periode van 3 oktober t/m 16 december. De dag en tijd kan verschillen per Alpha@Home. Verdere info volgt na je aanmelding.

Wil je meer weten en je aanmelden voor de Alpha-introductieavond? Dat kan via onderstaande button.


-------------------------------------------------------------------------------------------

Vind je het leuk om zelf een Alpha@Home te starten of betrokken te zijn bij het hosten van Alpha in de Midden Nederland Hallen? Klik dan hier.