DoorBrekers Alpha


Elke dag stellen we onszelf vragen: wat zal ik aantrekken, wat zullen we eten, hoe laat vertrekt de trein? Vragen waar we niet heel bewust bij stil staan. Maar er zijn ook vragen die ons meer bezig kunnen houden: Wat is het doel van mijn leven? Is er meer tussen hemel en aarde? Hoe word ik gelukkig? Zou er een God bestaan? Heb jij dit soort vragen en wil je op zoek naar antwoorden? Dan is Alpha iets voor jou!

Alpha is een gezellige plek waar je wekelijks samenkomt met een vaste groep mensen, om samen te eten en aan de hand van inspirerende video's in te gaan op verschillende levensvragen. Iedereen is welkom en geen vraag is te gek, te simpel of te kritisch. 

Je kunt een Alpha volgen bij iemand thuis in een Alpha@Home (verschillende adressen in Nederland) of in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Data en tijden
Alpha start weer na de zomervakantie met een vrijblijvende introductie. Daar krijg je een indruk van wat Alpha inhoudt en is er genoeg ruimte voor vragen. Ben je daarna enthousiast geworden om verder te gaan, dan maken we afspraken over het vervolg. De dag en tijd verschilt per Alpha@Home. In de Midden Nederland Hallen in Barneveld is Alpha op woensdag van 18.45-21.00 uur. 

Wil je je nu alvast aanmelden voor de Introductieavond van Alpha in het najaar? Dat kan. Meld je dan aan via onderstaande button.


-------------------------------------------------------------------------------------------

Vind je het leuk om zelf een Alpha@Home te starten of betrokken te zijn bij het hosten van Alpha in de Midden Nederland Hallen? Dat kan! Meld je aan via onderstaande button en we helpen je graag op weg.