Host
een Alpha

“Wat is het doel van mijn leven? Is er meer tussen hemel en aarde? Hoe word ik gelukkig? Zou er een God bestaan?” Ken jij mensen met dit soort vragen en wil je hen helpen op zoek te gaan naar antwoorden? Host dan een Alpha!

“We zijn als groep zo hecht geworden, dat we als Connect verder gaan, om zo de groep te laten groeien, mee te bidden en ook na die tijd op te vangen."

Teamlid Alpha voorjaar 2022

Locaties

 

Alpha@Home

Voor een Alpha@Home nodig je mensen uit bij jou thuis die je zelf kent. Je zorgt voor lekker (liefst zelfgekookt) eten, faciliteert het gesprek en natuurlijk zorg je voor een positieve sfeer, waar elke deelnemer zichzelf kan zijn.

Vanuit DoorBrekers hebben we alle tools en coaching voor jou beschikbaar om Alpha te kunnen geven, waaronder de videolessen, richtlijnen voor de invulling van Alpha, een link waar je Alpha-boekjes kunt bestellen en digitale uitnodigingen om mensen uit te nodigen.

 

Alpha Midden Nederland Hallen

Help je liever mee bij Alpha in de Midden Nederland Hallen in Barneveld? Dat kan als host, co-host, bij catering of opbouw. Deelnemers worden in vaste kleine groepen ingedeeld, met een vaste Alpha-host en co-host.

Alpha is in de Midden Nederland Hallen op woensdag van 18.30-21.00 uur. De volgende Alpha-cyclus start op woensdagavond 8 maart met een vrijblijvende Alpha introductie-avond voor Alpha-deelnemers en is daarna wekelijks op woensdag t/m 24 mei.

Opzet en planning

 

Elke Alpha start met een vrijblijvende Alpha Introductie-avond. Tijdens deze avond krijgen deelnemers aan de hand van de eerste Alpha-video een indruk van wat Alpha inhoudt en is er tijd voor vragen over de video of Alpha in het algemeen. Besluit iemand na de introductie om Alpha te vervolgen, dan is het de bedoeling om de week erna gelijk door te gaan.

De eerstvolgende Alpha-cyclus begint in de week van 6 maart en duurt tot eind mei. De planning voor Alpha@Homes en Alpha in de Midden Nederland Hallen loopt grotendeels gelijk in verband met een gezamenlijk Alpha-weekend in het weekend van 15-16 april.

 

Aanmelden

Meer weten? Meld je dan hieronder aan voor de Alpha-training (on demand). Ben je daarna enthousiast om zelf een Alpha te starten of mee te draaien in het Alpha-team in de Midden Nederland Hallen, dan vind je in de bevestigingsmail een link om je definitief aan te melden.

“Het allermooiste is dat een paar mensen uit de groep zich heeft laten dopen!"

Teamlid Alpha voorjaar 2022

Blijf op de hoogte


    Waar
    Levens
    Worden
    Vernieuwd