WhatsApp-Image-2024-05-10-at-12.08.38

Bouw mee
aan Alpha

“Wat is het doel van mijn leven? Is er meer tussen hemel en aarde? Hoe word ik gelukkig? Zou er een God bestaan?” Ken jij mensen met dit soort vragen en wil je hen helpen op zoek te gaan naar antwoorden? Bouw dan mee aan Alpha!

“We zijn als groep zo hecht geworden, dat we als Connect verder gaan, om zo de groep te laten groeien, mee te bidden en ook na die tijd op te vangen."

Teamlid Alpha voorjaar 2022

Alpha Centraal

Twee keer per jaar start er op elke DoorBrekers-locatie een centrale Alpha. Bouw mee in het Alpha Team en stap in als host, co-host, bij catering of opbouw. Op de locatie worden deelnemers in vaste kleine groepen ingedeeld, met een vaste Alpha-host en co-host.

 

Introductieavond

Elke Alpha start met een vrijblijvende introductieavond. Deze avond krijgen deelnemers aan de hand van de eerste Alpha-video een indruk van wat Alpha inhoudt en is er tijd voor vragen over de video of Alpha in het algemeen.

 

Data

De meeste locaties starten twee keer per jaar een nieuwe Alpha-cyclus, in september en in januari. In Midden Nederland start er daarnaast een cyclus in mei.

 

Aanmelden

Meer weten? Meld je dan hieronder aan voor de Alpha-training (on demand). Heb je de Alpha Training al eerder gedaan? Meld je dan gelijk aan voor het team.

Aanmelden Alpha Team

Alpha@Home

Nodig je liever mensen uit bij jou thuis, dan kun je ook een Alpha@Home starten. In dat geval zorg je zelf voor lekker (liefst zelfgekookt) eten, faciliteer je het gesprek en natuurlijk zorg je voor een positieve sfeer, waar elke deelnemer zichzelf kan zijn.

 

Hoe werkt het?

Vanuit DoorBrekers hebben we alle tools en coaching voor jou beschikbaar om Alpha te kunnen geven. Denk aan videolessen, richtlijnen voor de invulling van Alpha, een link waar je Alpha-boekjes kunt bestellen en uitnodigingen waarmee je mensen kunt uitnodigen.

Elke Alpha@Home start met een vrijblijvende introductieavond. Besluit iemand na de introductie om Alpha te vervolgen, dan is het de bedoeling om de week erna gelijk door te gaan.

Na je aanmelding zal de Alpha Coördinator van jouw campus contact met je opnemen over hoe dit precies in zijn werk gaat.

 

Aanmelden

Meer weten? Meld je dan hieronder aan voor de Alpha-training (on demand). Heb je de Alpha Training al eerder gedaan? Meld dan gelijk je Alpha@Home aan.

Alpha@Home aanmelden

“Het allermooiste is dat een paar mensen uit de groep zich heeft laten dopen!"

Teamlid Alpha voorjaar 2022
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd