Zeeland

Elke zondag: 10.30 uur

Zeelandhallen


DoorBrekers is een moderne en snelgroeiende kerk voor iedereen. Baby’s, peuters, kinderen, jongeren, singles, gezinnen en ouderen; je kunt jezelf zijn en makkelijk connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft. Dat gebeurt op een begrijpelijke manier, met hulp van multimedia en moderne worship. Zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag! We nodigen je van harte uit om een van onze diensten in Zeeland (Goes) te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis voelt bij DoorBrekers.

Op deze locatie

Little

Deskundige opvang voor kinderen van 0 jaar tot 4 jaar. Je kunt je kids brengen vanaf 10.10 uur. Na afloop kan je baby's en peuters ophalen waar je ze gebracht heb. Meer weten? little@doorbrekers.nl.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk waar het elke week een feest is. Bij het SuperKids Infopoint kunnen de kinderen zich melden. Ze starten met aanbidding bij de volwassenen en gaan vlak voor de preek naar hun eigen dienst onder begeleiding van de SuperKids-werkers. Klik hier voor meer info over SuperKids.

DoorBrekers Youth

Elke eerste zondag van de maand organiseren we leuke activiteiten voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Die beginnen direct aansluitend aan de dienst, rond 12.00 uur. Meer weten? Volg DoorBrekers Youth op Facebook.

Bidden

Kort moment waarin we bidden voor de dag die voor ons ligt. Dé perfecte warming up van je zondag! Start: 10.00 uur.Campus leiders

 Peter & Ilona Paauwe    Arjen & Adrie Paauwe
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
  Arjen & Adrie Paauwe