DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen
. Hieronder lees je meer over hoe DoorBrekers Zeeland eruit ziet.

Peter & Ilona Paauwe  Arjen & Adrie Paauwe
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
 

Arjen & Adrie Paauwe
Campusleiders Zeeland

 

+ zondag

Dienst bijwonen om 10.30 uur

Vind je het leuk om bij de dienst te zijn? Dan ben je elke zondag welkom in de Zeelandhallen, Da Vinciplein 1 in Goes. Klik op onderstaande button om (gratis) tickets te reserveren. Tickets zijn steeds één week van tevoren beschikbaar vanaf zondag 12.00 uur.

Wil je je reservering later (deels) annuleren of andere praktische info, klik dan hier.

Online dienst om 10.30 uur

Lukt het niet om op zondag bij de dienst te zijn? Maak dan de online dienst mee, elke zondag om 10.30 uur via YouTubeFacebook of DoorBrekersOnline.nl.

SuperKids

Ook voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur een tof online SuperKids programma met onder meer een quiz, proeflab, worship en input. 

Nieuw bij DoorBrekers

Ben je nieuw in DoorBrekers of wil je onderzoeken of DoorBrekers jouw kerk is? Dan ben je van harte welkom bij DoorBrekers Step.One. Step.One bestaat uit korte, informele momenten met inspirerende video-input, informatie, Q&A en connectie. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Starten kan op elk gewenst moment en is niet gebonden aan bepaalde data. Meld je aan voor Step.One via deze link en we nemen contact met je op voor verdere info.

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. In de zomer zijn er alleen Summer Connects. Via de button hieronder vind je de Connects in de regio Zeeland.

Stap je voor het eerst in, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven, ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen. Basics kun je ook gemakkelijk online volgen.

In de zomerperiode zijn er verschillende Summer Connects, waar je op een leuke en gemakkelijke manier mensen leert kennen. Klik hier voor meer info. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle DoorBrekers nieuws en ontwikkelingen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

+ Adres

Het adres voor onze diensten op zondag is:

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
Goes

Route