DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen. Hieronder lees je meer over hoe DoorBrekers Barneveld eruit ziet.

Peter & Ilona Paauwe  
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
  

 

+ zondag

Dienst om 10.30 uur

Wil jij een dienst meemaken in het midden van ons land? Dan ben je van harte welkom in onze locatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld! 

SuperKids

Voor de allerkleinsten (0-3 jaar) is er opvang en voor kinderen van de basisschool (groep 1-8) is er een tof SuperKids-programma. Kom op zondag naar de Check-In balie in de foyer en we helpen je graag op weg.

Online dienst om 10.30 uur

Ook is het mogelijk om de dienst in Midden Nederland online mee te maken. Elke zondag om 10.30 uur zijn we live via YouTube, Facebook en DoorBrekersOnline.nl.

Voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur een tof online SuperKids programma met onder meer een quiz, proeflab, worship en input. 

Gebedskaarten

Bidden en danken zijn enorm krachtig. Daarom bidden en danken we elke week voor ingevulde gebedskaarten. Heb jij iets waarvoor je wilt bidden of danken, dan kun je op zondag vóór de dienst een gebedskaart invullen en dan bidden we daarvoor tijdens de dienst. Ook kun je hier een digitale gebedskaart invullen. Dat kan gedurende de hele week.

+ Adres

Het adres voor onze diensten op zondag is:

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
Barneveld
Route

Er is gratis parkeergelegenheid.

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Klik op de button hieronder voor de Connects in Midden Nederland.

 

Stap je voor het eerst in, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven, ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen. Basics kun je ook online volgen.

Nieuw bij DoorBrekers

Ben je nieuw in DoorBrekers of wil je onderzoeken of DoorBrekers jouw kerk is? Dan ben je van harte welkom bij DoorBrekers Step.One. Step.One bestaat uit korte, informele momenten met inspirerende video-input, informatie, Q&A en connectie. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Starten kan op elk gewenst moment en is niet gebonden aan bepaalde data. Meld je aan voor Step.One via deze link en we nemen contact met je op voor verdere info.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle DoorBrekers nieuws en ontwikkelingen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.