DoorBrekers Kingdom Builders

Kingdom Builders is voor ondernemers binnen DoorBrekers, met de visie om hun onderneming te bouwen op de principes van het Koninkrijk van God. Ondernemerschap is een gift van God, gegeven om onder andere de gemeente sterk te bouwen door visie, ondernemerschap, financieel leiderschap en outreach naar andere ondernemers.

Upcoming Event: Business Trip naar Jakarta

In 2019 hebben we een interessante primeur: van 21-24 november 2019 organiseren we namelijk een Business Trip naar Jakarta. Daar zullen we te gast zullen zijn bij pastor Jeffrey Rachmat, voorganger van JPCC en een grote inspiratie op het gebied van ondernemen. Naast input door pastor Jeffrey Rachmat en Peter Paauwe zullen we tijdens deze trip veel connecten met andere ondernemers uit Jakarta. Sommigen van hen zijn zo succesvol, dat zij daarvoor onderscheidingen hebben gewonnen. Klik hier voor meer info over de Business Trip en om je aan te melden.


Wat doet Kingdom Builders verder

We komen regelmatig als ondernemers bij elkaar om elkaar te bemoedigen, te inspireren en elkaar aan te moedigen onze ondernemingen te bouwen op Gods Woord. Dat doen we zowel in kleine groepen en in grotere meetings en netwerkbijeenkomsten.


Business Break

Een aantal keer per jaar houden we een Business Break op een excellente locatie met inspirerende input van één of meerdere sprekers uit binnen- en buitenland. Tegelijk creëren we de gelegenheid om te netwerken tijdens een diner of een hapje en drankje. De Business Breaks zijn voor iedere ondernemer, zzp'er, manager, directeur of business professional en hun partner, van binnen of buiten DoorBrekers. De kosten voor zo'n avond variëren van € 30,- tot € 100,- per keer, afhankelijk van het programma.


Kingdom Network

Eens per maand komen we bij elkaar in kleine groepen onder leiding van een ondernemer. Deze meetings zijn op verschillende locaties in het land. Tijdens zo'n meeting staan connectie & coaching en input van specialisten die uitgenodigd worden centraal. De meetings zijn voor ondernemers die willen ontwikkelen in financieel leiderschap en God op de eerste plaats willen zetten in hun onderneming. De kosten van een eventueel ontbijt worden per keer gedeeld.

De Kingdom Netwerk connectgroepen zijn onderdeel van DoorBrekers Connect.


Contact

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Kingdom Builders, geef dan je naam en e-mailadres aan ons door. Neem ook voor overige vragen of opmerkingen over Kingdom Builders contact met ons op via KingdomBuilders@DoorBrekers.nl.