DoorBrekers Kingdom Builders

Kingdom Builders is voor ondernemers binnen DoorBrekers met een visie om je onderneming te bouwen op de principes van het Koninkrijk van God. Ondernemerschap is een gift van God, gegeven om onder andere de gemeente sterk te bouwen door visie, ondernemerschap, financieel leiderschap en outreach naar andere ondernemers.


Wat doet Kingdom Builders

We komen regelmatig als ondernemers bij elkaar om elkaar te bemoedigen, te inspireren en elkaar aan te moedigen onze ondernemingen te bouwen op Gods Woord. Dat doen we zowel in kleine groepen en in grotere meetings en netwerkbijeenkomsten.


Business Break

Een aantal keer per jaar houden we een Business Break op een excellente locatie met inspirerende input van één of meerdere sprekers uit binnen- en buitenland. Tegelijk creëren we de gelegenheid om te netwerken tijdens een diner of een hapje en drankje. De Business Breaks zijn voor iedere ondernemer, zzp'er, manager, directeur of business professional en hun partner, van binnen of buiten DoorBrekers. De kosten voor zo'n avond variëren van € 30,- tot € 100,- per keer, afhankelijk van het programma.


Kingdom Builders Connect

Eens per maand komen we bij elkaar in kleine groepen onder leiding van een ondernemer. Deze meetings zijn op verschillende locaties in het land. Tijdens zo'n meeting staan connectie & coaching en input van specialisten die uitgenodigd worden centraal. De meetings zijn voor ondernemers die zich willen ontwikkelen in financieel leiderschap en God op de eerste plaats willen zetten in hun onderneming. De kosten van een eventueel ontbijt worden per keer gedeeld.

De Kingdom Builders Connects zijn onderdeel van DoorBrekers Connect.


Contact

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Kingdom Builders, geef dan je naam en e-mailadres aan ons door. Neem ook voor overige vragen of opmerkingen over Kingdom Builders contact met ons op via KingdomBuilders@DoorBrekers.nl.