één kerstpakket
kan een
leven veranderen.

Kerst: een gelegenheid bij uitstek om iemand te verrassen met een mooi pakket. Maak deze kerst speciaal voor mensen in jouw omgeving die je een kerstpakket gunt, gewoon om te laten weten dat je aan hen denkt.

Doe mee

Net als andere jaren gaan we als DoorBrekers kerstpakketten uitdelen aan mensen buiten DoorBrekers, die we graag een hart onder de riem willen steken. Dat doen we via Teams, Connects en huishoudens binnen DoorBrekers.

Hoe werkt het?

Als DoorBrekers zorgen we voor een speciale WeLovePeople kerstdoos, die jullie samen mogen vullen (t.w.v. ongeveer €40) en uitdelen aan iemand buiten DoorBrekers, die één van jullie zelf kent. Klik hier voor ideeën en richtlijnen om er een leuk pakket van te maken. Voeg daar een kerstkaart en een uitnodiging voor onze kerstdiensten aan toe en je pakket is klaar om uitgedeeld te worden.

Aanmelden

Overleg met je gezin, je Connect of je Team wat jullie kunnen/willen doen en meld je aan uiterlijk vrijdag 1 december via de button.

Zondag 3 december, tijdens de Heart & Soul zondag, kun je je kerstdozen, kerstkaarten en kerstuitnodigingen ophalen op de door jouw opgegeven DoorBrekers campus.

Kerstpakketten over?

Wil je (meer) kerstpakketten uitdelen, maar heb je niet voor elk pakket een bestemming? Meld die pakketten dan aan via onderstaande button, zodat ze kunnen worden gematcht met mensen die door anderen zijn genomineerd.

Hoe werkt het?

Na je aanmelding krijg je van ons kerstdozen, pak die thuis in en lever de ingepakte kerstpakketten in op jouw campus op zondag 10 of 17 december. Daar worden ze ter plekke gematcht met aangemelde nominaties.

Om het je makkelijk te maken, hebben we al een pakket-boodschappenlijst voor je samengesteld. Jij hoeft alleen de boodschappen te bestellen, dozen inpakken en klaar.

Zodra je je kerstpakketten hebt aangemeld via onderstaand formulier, ontvang je alle praktische info per mail, inclusief boodschappenlijst.

Nomineer iemand voor een pakket

Ken jij iemand die je graag een kerstpakket gunt, maar zie je geen mogelijkheden om het pakket zelf te vullen met je gezin, Team of Connect? Nomineer hem/haar dan voor een pakket via onderstaande button. We vragen daarbij geen persoonsgegevens van de genomineerde persoon.

Hoe werkt het?

Wanneer er een kerstpakket beschikbaar is, krijg je daarvan bericht en kun je zondag 17 december dit pakket ophalen op je eigen locatie na afloop van de dienst. Je mag het pakket dan zelf bij de genomineerde persoon brengen voor de kerstdagen.

Op dit moment is het niet meer mogelijk om iemand te nomineren voor een kerstpakket.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd