Landvast

Elke zondag: 16:30 uur

Drechtsteden

DoorBrekers Drechtsteden is een nieuwe startup van DoorBrekers en start in september 2017. We starten op zondagmiddagen met korte samenkomsten van ongeveer een uur. De focus ligt op connecten en het bouwen van een lokaal team waarmee we in de nabije toekomst op zondagochtend diensten kunnen houden. 

Introductiemeeting

Op zondag 17 september om 16:30 uur start DoorBrekers Drechtsteden met een introductiemeeting. Deze middag praten we je bij over de visie en strategie en blikken we vooruit naar de eerste samenkomsten. Er is ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met leiders van DoorBrekers en andere mensen uit de regio die betrokken willen raken bij DoorBrekers Drechtsteden.

De introductiemeeting is open voor iedereen. Neem dus gerust familieleden, vrienden, buren of collega's mee en voel je vrij om mensen uit te nodigen. We kijken uit naar wat God gaat doen in de regio Drechtsteden. Zijn plannen zijn goed en met Hem zijn alle dingen mogelijk. Samen schrijven we geschiedenis. We kijken uit naar je komst.

Samenkomsten

Vanaf zondag 24 september houden we elke zondag een samenkomst om 16:30 uur. In de beginfase is het bouwen van relaties en connecties één van de belangrijkste dingen. Peter Paauwe begint op zondag 24 september met een serie die het fundament legt voor DoorBrekers Drechtsteden.

Kinderprogramma

Vanaf zondag 17 september hebben we tijdens alle zondagse samenkomsten opvang voor Little (kinderen van 0 t/m 3 jaar) en SuperKids van groep 1 t/m 4.

Midweekse meetings

In de startup fase heeft DoorBrekers Drechtsteden geen midweekse meeting. Je kunt Bidden & Bijbelstudie en de DoorBrekers TeamNights wel volgen via livestream. Klik hier voor meer info en data.Senior pastors

 Peter & Ilona Paauwe
Peter & Ilona Paauwe