Drechtsteden

Elke zondag: 10:30 uur

Landvast

DoorBrekers Drechtsteden is een nieuwe startup van DoorBrekers en is gestart in september 2017.

DoorBrekers is een moderne en snelgroeiende kerk voor iedereen. Je kunt jezelf zijn en makkelijk connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft. Dat gebeurt op een begrijpelijke manier, met hulp van multimedia en moderne worship. Zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag! We nodigen je van harte uit om een van onze diensten in Drechtsteden te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis voelt bij DoorBrekers.

Little

Deskundige opvang voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Je kunt je kids brengen vanaf 10.10 uur. Na afloop kan je baby's en peuters ophalen waar je ze gebracht heb. Meer weten? little@doorbrekers.nl.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk, voor kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool, waar het elke week een feest is. De kinderen starten bij de volwassenen in de zaal en gaan vlak voor de preek naar hun eigen dienst onder begeleiding van de SuperKids kidswerkers. Klik hier voormeer info over SuperKids.

Bidden

Kort moment waarin we bidden voor de dienst die voor ons ligt. Dé perfecte warming up van de samenkomst! Start: 10.00 uur.Senior pastors

 Peter & Ilona Paauwe
Peter & Ilona Paauwe