Drechtsteden

Elke zondag: 10:30 uur

Landvast

Welkom bij DoorBrekers Drechtsteden

Binnenkort houden we weer fysieke diensten in Landvast in Alblasserdam. Houd deze pagina in de gaten voor meer info over wanneer we daarmee starten en hoe dat er precies uitziet.

Daarnaast zijn er wekelijks Kerk@Homes en Connects, waar je van harte welkom bent. Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrieven.

Peter & Ilona Paauwe  Jordy & Heidi Kroon
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
 Jordy & Heidi Kroon
Campusleiders Drechtsteden

Zondag

Zodra we weer starten met diensten, komen we op zondag om 10:30 uur samen in Landvast in Alblasserdam, waar we diensten houden op een begrijpelijke manier met hulp van media en moderne worship. Wat je kunt verwachten:

Little

Little biedt deskundige opvang voor kinderen tot en met 3 jaar. Nadat je je kids hebt ingeschreven bij Checkin, kun je hen naar Little brengen vanaf 10.15 uur. Na afloop van de dienst kun je hen daar ook weer ophalen.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool, waar het elke week feest is. Nadat je kind zich heeft ingeschreven bij Checkin, staan er SuperKidsleiders klaar om je kind mee te nemen naar SuperKids. Aan het einde van de dienst brengen zij je kind terug naar de foyer, waar je hem/haar weer kunt ophalen.

Adres

Het adres van onze diensten op zondag is:

Landvast
Haven 4
Alblasserdam

Klik voor meer info over route en parkeren op de button hieronder.Kerk@Home

Vind je het leuk om de diensten samen met anderen online mee te maken in een kleinere en persoonlijkere setting, dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. Per Kerk@Home is er verschil hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.

Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Elke oneven week is het Connect week. DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar, met een start in september en februari. Via de button hieronder vind je de Connects in de regio Drechtsteden.