DIAMONDS

 

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. We komen samen op Diamonds Nights en de jaarlijkse Diamonds Conference, om de plek in te nemen die God vrouwen geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we als vrouwen elkaar aanmoedigen en inspireren.

Ilona

 Ilona Paauwe

 


 

Diamonds Conference

De Diamonds Conferentie 2019 wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, van vrijdag 4 t/m zaterdag 5 oktober. Registreer je tickets via onderstaande knop. Tot en met 31 december 2018 gelden er Early Bird prijzen.

Meer gedetailleerde informatie over de conferentie, de sprekers en het programma volgt.

Eventbrite - Diamonds Conference 2019
 

 


 

Diamonds Night 

Diamonds Night

Wist je dat we naast de jaarlijke conferentie ook twee keer per jaar een Diamonds Night hebben?

De eerstvolgende Diamonds Night is op zondag 27 januari. Die avond hebben we klinisch psycholoog dr. Robi uit Australië te gast. Hij is wereldwijd een veelgevraagd spreker over onderwerpen zoals psychologie en mentale en emotionele gezondheid. Hij staat ook bekend om zijn heldere en humoristische manier van spreken.

Toegang is gratis.

27 januari  26 mei