DIAMONDS


Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden met als doel om jouw waarde en Gods bestemming op je leven te ontdekken, in die kracht te gaan staan en dat door te geven aan anderen.
Dat is de missie van Diamonds.

We komen samen op Diamonds Nights en de jaarlijkse Diamonds Conference om elkaar aan te moedigen de plek in te nemen die God ons geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en met elkaar. We bidden, we aanbidden, we inspireren en genieten van gezelligheid, fun en connectie.
Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien.

Iedere vrouw is welkom, dus we hopen je binnenkort te zien bij Diamonds!

Ilona

 

Diamonds Conference


De Conference van 2022 was fantastisch! We zien al uit naar Diamonds Conference van 2023: Breathe. Een plek om adem te halen. Een plek waar we als vrouwen samenkomen om elkaar aan te moedigen in de plek die God ons heeft gegeven. Om met elkaar te genieten van gezelligheid, creativiteit en inspiratie. Om Jezus te ontmoeten en Zijn woorden van liefde, genade, hoop en leven te horen. Deze keer zal Ilona Paauwe, als host en spreker, het podium delen met Lisa Bevere. Lisa is een veelgevraagd spreker, auteur van meerdere boeken en weet als geen ander vrouwen in hun kracht te zetten door Gods waarheden op een praktische manier te verbinden aan alledaagse onderwerpen.

Dus nodig je vriendinnen uit en scoor nu je Early Bird Ticket(s) voor geen €50, maar €35 via onderstaande button.

+ Vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2023
+ Midden Nederland Hallen

 

Wil je op de hoogte blijven van Diamonds-events? Meld je dan aan voor de Diamonds-nieuwsbrief.

FacebookInstagram