DIAMONDS

 

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. We komen samen op Diamonds Nights en de jaarlijkse Diamonds Conference, om de plek in te nemen die God vrouwen geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we als vrouwen elkaar aanmoedigen en inspireren.

Ilona

 Ilona Paauwe

 


 

Diamonds Conference

De Diamonds Conferentie van dit jaar, Living in the wild, belooft heel bijzonder te worden. Want naast Ilona Paauwe als host en inspirerende spreker, en het DoorBrekers worshipteam, hebben we dit jaar een speciale gastspreker: Lisa Bevere. Lisa staat bekend om haar authentieke en gepassioneerde manier van spreken over bijbelse waarheden en de praktische toepassing ervan. Daar wil je bij zijn!

De conferentie wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld van vrijdag 4 t/m zaterdag 5 oktober. Registreer je tickets via onderstaande knop. 

Eventbrite - Diamonds Conference 2019
 

 


 

Diamonds Night 

Diamonds Night

Naast de jaarlijkse conferentie hebben we twee keer per jaar een Diamonds Night. Een avond speciaal voor vrouwen: vol fun, gezelligheid, worship en inspirerende input. Een avond waar we elkaar inspireren en aanmoedigen in de kracht die God in ons heeft gelegd.

Een perfecte gelegenheid om samen met je vriendin, buurvrouw, collega, moeder, dochter of zus naar toe te komen, maar ook als je (nog) niemand kent ben je van harte welkom. Ons team helpt je graag connecten met andere vrouwen. Hou de agenda in de gaten voor data.

Toegang is gratis.

Facebook Instagram