DIAMONDS

 

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden met als doel om jouw waarde en Gods bestemming op je leven te ontdekken, in die kracht te gaan staan en dat door te geven aan anderen. Dat is de missie van Diamonds.

We komen samen op Diamonds Nights en de jaarlijkse Diamonds Conference om elkaar aan te moedigen de plek in te nemen die God ons als vrouwen geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en met elkaar. We bidden, we aanbidden, we inspireren en genieten van gezelligheid, fun en connectie. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien.

Iedere vrouw is welkom, dus we hopen je binnenkort te zien bij Diamonds!

Ilona

 Ilona Paauwe

 


 

Afgelopen jaar ging de Diamond Conference helaas niet door, maar... de vijfde editie van Diamonds Conference, met als thema I SPEAK, is doorgeschoven naar 2021 en die gaat door!

Naast Ilona Paauwe als host en spreker en het DoorBrekers worshipteam, zal ps Holly Wagner als gastspreker bij Diamonds zijn. Ps Holly is ruim 30 jaar voorganger van Oasis Church in Los Angeles en heeft boeken geschreven zoals God ChicksWarrior ChicksWhen it pours He reigns.

Vanuit een passie om vrouwen in hun kracht te zien is ps Holly een vrouwenbediening begonnen: God Chicks. Van daaruit houdt ze jaarlijks vrouwenconferenties, waar inmiddels duizenden vrouwen naar toe komen. Ze heeft veel wijsheid te delen over hoe we als vrouwen sterk kunnen staan door verschillende seizoenen heen. Dit brengt ze vanuit persoonlijke ervaringen en met humor.

We geloven dat dit weer een tof weekend wordt, waar je als vrouw veranderd vandaan komt!

De conference wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld van vrijdag 1 t/m zaterdag 2 oktober 2021. Tickets voor het hele weekend zijn €45. 

 

Om onze vrouwen volledig in het zonnetje te kunnen zetten heeft het DoorBrekers Team extra handen nodig. We willen zo veel mogelijk vrouwen in de zaal hebben zitten, ook die normaal meedraaien in teams. Daarom hebben we nog meer mannen handen nodig om dit prachtige evenement exellent neer te kunnen zetten. Doe je mee?


 

Diamonds Night 

Diamonds Night

Naast de jaarlijkse conferentie is er twee keer per jaar een Diamonds Night. Een avond vol fun, gezelligheid, worship en inspirerende input, bedoeld om elkaar als vrouwen te inspireren en aanmoedigen in de unieke kracht die God in ons heeft gelegd en van daaruit op te staan op de plek die Hij ons heeft gegeven. 

Kom met vriendinnen bij elkaar en beleef samen de Diamonds Night vanuit je eigen huiskamer. Houd de website in de gaten voor de eerstvolgende Diamonds Night.

Facebook Instagram