DIAMONDS

 

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden met als doel om jouw waarde en Gods bestemming op je leven te ontdekken, in die kracht te gaan staan en dat door te geven aan anderen. Dat is de missie van Diamonds.

We komen samen op Diamonds Nights en de jaarlijkse Diamonds Conference om elkaar aan te moedigen de plek in te nemen die God ons als vrouwen geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en met elkaar. We bidden, we aanbidden, we inspireren en genieten van gezelligheid, fun en connectie. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien.

Iedere vrouw is welkom, dus we hopen je binnenkort te zien bij Diamonds!

Ilona

 Ilona Paauwe

 


Diamonds Night 

Diamonds Night

Naast de jaarlijkse conferentie is er twee keer per jaar een Diamonds Night. Een avond vol fun, gezelligheid, worship en inspirerende input, bedoeld om elkaar als vrouwen te inspireren en aanmoedigen in de unieke kracht die God in ons heeft gelegd en van daaruit op te staan op de plek die Hij ons heeft gegeven. 

Kom met vriendinnen bij elkaar en beleef samen de Diamonds Night vanuit je eigen huiskamer. Houd de website in de gaten voor de eerstvolgende Diamonds Night.

Facebook Instagram