DIAMONDS

 

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden met als doel om jouw waarde en Gods bestemming op je leven te ontdekken, in die kracht te gaan staan en dat door te geven aan anderen. Dat is de missie van Diamonds.

We komen samen op Diamonds Nights en de jaarlijkse Diamonds Conference om elkaar aan te moedigen de plek in te nemen die God ons als vrouwen geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en met elkaar. We bidden, we aanbidden, we inspireren en genieten van gezelligheid, fun en connectie. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien.

Iedere vrouw is welkom, dus we hopen je binnenkort te zien bij Diamonds!

Ilona

 Ilona Paauwe

 


In 2020 vieren we de vijfde editie van Diamonds Conference met als thema I SPEAK.

Naast Ilona Paauwe als host en spreker en het DoorBrekers worshipteam, zal ps Holly Wagner als gastspreker bij Diamonds zijn. Ps Holly is ruim 30 jaar voorganger van Oasis Church in Los Angeles en heeft boeken geschreven zoals God ChicksWarrior ChicksWhen it pours He reigns.

Vanuit een passie om vrouwen in hun kracht te zien is ze begonnen met een vrouwenbediening God Chicks en houdt ze jaarlijkse conferences, waar inmiddels duizenden vrouwen naar toe komen. Ps Holly heeft veel wijsheid te delen over hoe we als vrouwen sterk kunnen staan door verschillende seizoenen heen. Dit brengt ze vanuit persoonlijke ervaringen en met humor.

We geloven dat dit weer een tof weekend wordt, waar je als vrouw veranderd vandaan komt!

De conference wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld van vrijdag 2 t/m zaterdag 3 oktober. Tickets voor het hele weekend zijn €45.

Registreer HIER je tickets.


 

Diamonds Night 

Diamonds Night

Naast de jaarlijkse conferentie hebben we twee keer per jaar een Diamonds Night. Een avond speciaal voor vrouwen: vol fun, gezelligheid, worship en inspirerende input. Een avond waar we elkaar inspireren en aanmoedigen in de kracht die God in ons heeft gelegd.

Een perfecte gelegenheid om samen met je vriendin, buurvrouw, collega, moeder, dochter of zus naar toe te komen, maar ook als je (nog) niemand kent ben je van harte welkom. Ons team helpt je graag connecten met andere vrouwen. Hou de agenda in de gaten voor data.

Toegang is gratis.

Facebook Instagram