DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. 
Dé plek om anderen te leren kennen en relaties op te bouwen. Een plek waar je jezelf mag zijn en tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien.

DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar met een start in september en in februari. Tijdens de zomermaanden zijn er speciale Summer Connects, waar je in kleine groepen samen leuke dingen onderneemt en op een leuke en gemakkelijke manier mensen leert kennen. Klik hieronder voor meer info en voor een overzicht van de Summer Connects.


CONNECTOVERZICHT

Ook buiten de zomervakantie hebben we DoorBrekers Connect: kleine groepen waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Er zijn uiteenlopende soorten Connects. Vanaf zondag 5 september vind je op deze pagina weer een overzicht van alle beschikbare Connects, waarbij je kunt filteren op locatie, soort Connect, doelgroep etc. 

 

BASICS

Ben je nog niet eerder naar een DoorBrekers Connect geweest, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven en ontdek je wie je bent in Jezus Christus. Bovendien helpt het je om andere mensen te leren kennen, je thuis te voelen binnen DoorBrekers en te begrijpen waar we voor staan. 

 

CONNECTLEIDERSTRAINING

Ben jij een DoorBreker die het leuk vindt om zelf een Connect te starten? Dat is heel eenvoudig. Meld je aan voor de Connectleiderstraining (on demand) en je ontvangt tijdens vier korte filmpjes duidelijke info over wat je kunt verwachten, inclusief praktische tools voor het leiden of hosten van een Connect.