DoorBrekers Connect

Wij geloven in relaties. Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je helemaal thuis kunt zijn en kunt groeien in je leven met Jezus. Elke oneven week is het DoorBrekers Connect week.

DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar, met een start in september en februari.
Er zijn zes verschillende soorten groepen:

C O N N E C T
B A S I C S
 C O N N E C T
@ H O M E
 C O N N E C T
T O P I C

Bij Basics ga je op een verfrissende wijze in drie keer 9 lessen door de fundamenten van de Bijbel.

 

Een plek waar je altijd in kunt stappen en waar je thuis bent. Leer nieuwe mensen kennen, bemoedig, inspireer en bid met elkaar.

 

Kom bij elkaar rond een specifieke ‘topic’. zoals opvoeding, leiderschap, relaties, financiën of een inhoudelijk onderwerp uit de bijbel.

 
C O N N E C T
I N T E R E S T
 C O N N E C T
O U T R E A C H
 C O N N E C T
Y O U T H

Kom samen op basis van een gezamenlijke interesse, bijvoorbeeld op het gebied van business, sport, health & lifestyle.

 

Connect Outreach is er op gericht om met je Connect een praktisch verschil uit te maken in deze wereld.

 

DoorBrekers Youth zijn dynamische Connectgroepen voor WeAreUnite (12+ en 15+) en Forever Young (18+).

Zelf een DoorBrekers Connect starten?

Heb jij een hart voor mensen, ben je gastvrij en wil je meebouwen aan DoorBrekers door het starten van een DoorBrekers Connect? Dan komen we graag in contact met jou! Twee keer per jaar hebben en we DoorBrekers Connect Training waar je meer hoort over het reilen en zeilen van een Connectgroep en wat we van een Connectleider verwachten. Neem contact met ons op via connect@DoorBrekers.nl.

Next Step

DoorBrekers Connect is onderdeel van Next Step. In onderstaande uitgave vind je vanaf pagina 12 en verder alle connect groepen binnen DoorBrekers. Je bent overal welkom, dus vind een connectgroep die bij je past. Kom je ergens voor het eerst? Dan vinden we het prettig als je vooraf even contact opneemt.