DoorBrekers Connect


Wij geloven in relaties. Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je helemaal thuis kunt zijn en kunt groeien in je leven met Jezus. Elke oneven week is het DoorBrekers Connect week.

 

DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar, met een start in september en februari. Er zijn tientallen verschillende Connectgroepen, verdeeld over zes soorten. Alle informatie over de groepen, tijden, locaties, leiders en hoe je contact opneemt vind je in het DoorBrekers Connect Overzicht. Alleen voor DoorBrekers Connect Basics groepen moet je je vooraf aanmelden.
 

 DoorBrekers Connect Basics
 DoorBrekers Connect Overzicht

 

 

Zelf een DoorBrekers Connect starten?

Heb jij een hart voor mensen, ben je gastvrij en wil je meebouwen aan DoorBrekers door het starten van een DoorBrekers Connect? Dan komen we graag in contact met jou! Twee keer per jaar hebben we een DoorBrekers Connect Training waar je meer hoort over het reilen en zeilen van een Connectgroep en wat we van een Connectleider verwachten. Neem contact met ons op via connect@DoorBrekers.nl.