DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers.
Een plek waar je jezelf mag zijn en tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien.

Een DoorBrekers Connect is een kleine groep waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Er zijn verschillende soorten Connects:

 1. Basics
  Ga op een frisse manier door de fundamenten van de bijbel.
 2. @Home
  Kom samen voor inspiratie, bemoediging, verdieping en gezelligheid.
 3. Topic
  Verdiep je in een thema, bijvoorbeeld opvoeding, leiderschap, financiën of een bijbels onderwerp.
 4. Interest
  Deel je gezamenlijke interesse, bijvoorbeeld op het gebied van sport, business of een healthy lifestyle.
 5. Outreach
  Maak praktisch verschil in je lokale omgeving.
 6. Young People (12-30 jaar)
  Kom samen met leeftijdgenoten voor inspiratie, bemoediging, een thema of een gezamenlijke interesse.

Elk jaar starten we een nieuwe Connect-cyclus in februari en in september. Voor Topic Connects en Basics geldt dat je alleen op die momenten kunt instappen. Voor alle andere Connects kun je je op elk gewenst moment aanmelden bij de betreffende Connects. Alle aanmeldingen voor Basics lopen via DoorBrekers.nl/Basics. Tijdens de zomervakantie zijn er speciale Summer Connects. 

Klik hieronder voor een actueel Connectoverzicht, waarbij je kunt filteren op locatie, doelgroep, soort Connect, etc.BASICS

Ben je nog niet eerder naar een DoorBrekers Connect geweest, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven en ontdek je wie je bent in Jezus Christus. Bovendien helpt het je om andere mensen te leren kennen, je thuis te voelen binnen DoorBrekers en te begrijpen waar we voor staan. 

 

START ZELF EEN CONNECT

Ben jij een DoorBreker die het leuk vindt om zelf een Connect te starten? Dat is heel eenvoudig. Meld je aan voor de Connectleiderstraining (on demand) - ook als je al eerder een Connect hebt gehost of geleid. Je ontvangt dan tijdens vier korte filmpjes duidelijke info over wat je kunt verwachten, inclusief praktische tools voor het leiden of hosten van een Connect.