DoorBrekers Connect

DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. Dé plek om anderen te leren kennen en relaties op te bouwen. Een plek waar je jezelf mag zijn en waar je tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien.

NIEUW: Summer Interest Connects

Tijdens de zomerperiode verbreden we ons Connect-aanbod met toffe Summer Interest Connects. Ben jij een DoorBreker die het leuk vindt om mensen bij elkaar te brengen en om het initiatief te nemen samen iets leuks te ondernemen, host dan een Summer Interest Connect. Dat kan zijn samen wandelen, fietsen, vissen, skeeleren, motorrijden, bootcamp, hardlopen of misschien heb je andere ideeën om op een leuke manier anderen te ontmoeten. Aanmelden als Interest Host kan via de button hieronder. Vind je het leuker om een Summer Interest Connect te bezoeken, klik dan op de andere button voor een overzicht. 

                              

 


 

Buiten de zomerperiode kent DoorBrekers Connect twee cycli per jaar, met een start in september en februari. Er zijn tientallen verschillende Connects, ingedeeld in zeven categorieën. Alle informatie vind je in het DoorBrekers Connect Overzicht, waar je kunt filteren op campus, locatie, categorie of doelgroep. Wil je DoorBrekers Basics doen? Meld je dan aan via deze link.