DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. 
Dé plek om anderen te leren kennen en relaties op te bouwen. Een plek waar je jezelf mag zijn en waar je tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien.

DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar met een start in september en in februari. Tijdens de zomermaanden zijn er speciale Summer Connects, waar je in kleine groepen samen leuke dingen onderneemt en zo op een leuke en gemakkelijke manier mensen leert kennen. Klik hieronder voor meer info.

 

Ben je nog niet eerder naar een DoorBrekers Connect geweest, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven en ontdek je wie je bent in Jezus Christus. Bovendien helpt het je om andere mensen te leren kennen, je thuis te voelen binnen DoorBrekers en te begrijpen waar we voor staan. 

                 

 

 

 

 

Ben jij een DoorBreker die het leuk vindt om zelf een Connect te starten buiten de zomerperiode? Er is altijd ruimte voor meer Connects. Meld je dan aan voor de Connectleiderstraining (on demand). Tijdens vier korte filmpjes ontvang je alle benodigde info over wat je kunt verwachten, inclusief hands-on tools voor het leiden of hosten van een DoorBrekers Connect.