DoorBrekers Team

DoorBrekers wordt gebouwd door een groot team van enthousiaste mensen die op verschillende manieren betrokken zijn en hun talenten inzetten. Meebouwen in een DoorBrekers Team is niet alleen leuk, je bouwt concreet mee aan het Koninkrijk van God. Samen creëren we een platform waar God Zijn werk kan doen en mensen een keuze voor Jezus kunnen maken. Een plek waar connecties ontstaan die mensen helpen hun leven te vernieuwen.

Daarom is elk team belangrijk. Wil jij meebouwen? Dat kan! De meeste teams zijn voor iedereen toegankelijk, in enkele gevallen is ervaring vereist. De meeste DoorBrekers Teams zijn actief op zondag, maar sommigen ook door de week. Geef je voorkeuren aan via het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We helpen je graag een plek te vinden die bij jou past.

Je kunt meerdere opties aanvinken en eventueel toelichten bij 'Overige / opmerkingen'.
 

DoorBrekers Step.One

Nog geen DoorBrekers Step.One gevolgd? Voordat je in een DoorBrekers Team mee gaat draaien, adviseren we je eerst DoorBrekers Step.One te doorlopen. Step.One zijn vier korte informele en inspirerende momenten met video-input, informatie, q&a en connectie. Je hoort meer over onderwerpen als: wie zijn we, wat geloven we, wat doen we en hoe kan jij bij DoorBrekers betrokken raken? Meer weten? Klik hier.