Arianna Walker

Arianna Walker is geen onbekende voor DoorBrekers. In 2017 was ze al bij de Diamonds Conference en in juni 2024 was ze opnieuw bij ons om ons uit te dagen uit onze comfortzone te komen. We zien ernaar uit dat ze in oktober 2024 weer bij Diamonds Conference is.

 

Wie is Arianna Walker?

Arianna is een internationaal spreker, die aan de hand van echte levensverhalen een krachtige boodschap van hoop en transformatie brengt en mensen van allerlei achtergronden inspireert om vrij te leven en vrij te blijven. Arianna heeft een ‘Master of Science’ in de psychologie van mentale gezondheid en is directeur van Mercy UK.

Arianna woont in Bradford (UK), is ruim 30 jaar getrouwd met Matthew en samen hebben ze twee volwassen zoons.

 

Mercy UK

Mercy UK heeft jarenlang begeleiding geboden via woonplekken om jonge vrouwen te helpen dealen met levensbeheersende problemen, zoals eetstoornissen, zelfbeschadiging en depressie. Sinds de coronatijd is deze woonbegeleiding uitgebreid naar een online hulpaanbod voor mannen en vrouwen die hulp biedt bij het omgaan met mentale gezondheid  in de thuissituatie. Dit aanbod had in 2023 een 100%-succes-rate.

Voor kerkleiders, en iedereen die betrokken is bij het helpen van deze doelgroep, biedt Mercy pastorale leiderschap en resource aan. De beschikbare resource is geschreven en ontwikkeld voor individuen, kerken en gevangenissen. Deze resource omvat onder andere de cursus ‘Keys to Freedom’ en Arianna’s boeken From Pain to Pearls en Mirror Image (over het vrijkomen van valse reflecties).

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd