Arianna Walker

Arianna Walker is geen onbekende voor DoorBrekers. In 2017 was ze al bij de Diamonds Conference en we zijn blij dat ze in 2024 weer bij Diamonds is.

Ze is een internationaal spreker, die aan de hand van echte levensverhalen een krachtige boodschap van hoop en transformatie brengt en mensen van allerlei achtergronden inspireert om vrij te leven en vrij te blijven.

Arianna heeft een ‘Master of Science’ in de psychologie van mentale gezondheid en is directeur van Mercy UK. Mercy UK is een organisatie die woonplekken en begeleiding biedt aan jonge vrouwen, die willen dealen met levensbeheersende problemen, zoals eetstoornissen, zelfbeschadiging en depressie.

Voor kerkleiders, en iedereen die betrokken is bij het helpen van deze doelgroep, biedt Mercy pastorale leiderschap en resource aan. De beschikbare resource is geschreven en ontwikkeld voor individuen, kerken en gevangenissen. Deze resource omvat onder andere de cursus ‘Keys to Freedom’ en Arianna’s boeken From Pain to Pearls en Mirror Image (over het vrijkomen van valse reflecties).

Arianna woont in Bradford (UK), is ruim 30 jaar getrouwd met Matthew en samen hebben ze twee volwassen zoons.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd