DoorBrekers Connect

Basics

Basics is een eigen ontwikkelde cursus van DoorBrekers, die bestaat uit drie delen van elk negen lessen. Met Basics leg je een stevig fundament voor je leven en ontdek je wie je bent in Jezus Christus. Daarnaast helpt het je om je thuis te voelen binnen DoorBrekers en te begrijpen waar we voor staan.

Vanaf 1 maart starten we weer met Basics. Daarbij volg je de Basicslessen online en bespreek je die vervolgens persoonlijk door met een vaste Basics-coach van je eigen campus. Dat kan online in een kleine groep of 1-op-1 met je Basics-coach. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met je op en hoor je meer over hoe dit er precies uitziet.

Heb je na het lezen van deze pagina eerst nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Deelname is gratis. 

Basics 1

De rechtvaardige leeft uit geloof

In Basics 1 behandelen we de basiselementen van het geloof. We hebben ontdekt dat veel mensen, zelfs als ze al jaren naar de kerk gaan, een nieuwe openbaring krijgen over wie ze zijn in Jezus Christus en een nieuwe, frisse visie over onderwerpen zoals de gift van gerechtigheid, bekering, dopen, Heilige Geest en gebed.

 

Basics 2

Leven in overvloed

Tijdens het tweede deel van Basics duik je nog dieper in het Woord van God. Ontdek hoe je jouw geloof in werking kunt stellen voor overwinning en overvloed in elk gebied van je leven. Ontdek daarnaast Gods plan voor geest, ziel en lichaam, maar ook Gods visie voor tijd, relaties en financiën.

 

Basics 3

Ik zal Mijn gemeente bouwen

Jezus zegt: 'Ik zal Mijn gemeente bouwen en de poorten van de hel zullen haar niet overweldigen'. Samen vormen we de gemeente. Ontdek in Basics 3 hoe jij jouw talenten in kunt zetten, in dat wat God gebruikt om deze wereld aan te raken: de gemeente.

Een cursus voor iedereen, kort of al lang in de kerk.

 

Deze Basics kun je volgen als je Basics 1 hebt afgerond.

 

Basics 3 kun je volgen als je Basics 1 en 2 hebt afgerond 


Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande button. Daarna nemen we contact met je op voor verdere informatie.