DoorBrekers Connect

Basics

Basics is een eigen ontwikkelde cursus van DoorBrekers, die bestaat uit drie delen van elk negen lessen. Met Basics leg je een stevig fundament voor je leven en ontdek je wie je bent in Jezus Christus. Bovendien helpt het je om je thuis te voelen binnen DoorBrekers en te begrijpen waar we voor staan. Basics is een onderdeel van DoorBrekers Connect, ze worden gehouden op verschillende plaatsen op verschillende tijden. Door je aan te melden weten we hoeveel groepen er ongeveer moeten gaan draaien. We nemen contact met je op over de mogelijkheden bij jou in de buurt. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan contact met ons op. Deelname is gratis.

 

DoorBrekers Step.One

Nog geen DoorBrekers Step.One gevolgd? Als aanloop naar Basics adviseren we je eerst DoorBrekers Step.One te doorlopen. Step.One zijn vier korte informele en inspirerende momenten, aansluitend aan de dienst op zondag, met video-input, informatie, q&a en connectie. Je hoort meer over onderwerpen als: wie zijn we, wat geloven we, wat doen we en hoe kan jij bij DoorBrekers betrokken raken? Meer weten? Klik hier.

 

Basics 1

De rechtvaardige leeft uit geloof

In Basics 1 behandelen we de basiselementen van het geloof. We hebben ontdekt dat veel mensen, zelfs als ze al jaren naar de kerk gaan, een nieuwe openbaring krijgen over wie ze zijn in Jezus Christus en een nieuwe, frisse visie over onderwerpen zoals de gift van gerechtigheid, bekering, dopen, Heilige Geest en gebed.

 

Basics 2

Leven in overvloed

Tijdens het tweede deel van Basics duik je nog dieper in het Woord van God. Ontdek hoe je jouw geloof in werking kunt stellen voor overwinning en overvloed in elk gebied van je leven. Ontdek daarnaast Gods plan voor geest, ziel en lichaam, maar ook Gods visie voor tijd, relaties en financien.

 

Basics 3

Ik zal Mijn gemeente bouwen

Jezus zegt: 'Ik zal Mijn gemeente bouwen en de poorten van de hel zullen haar niet overweldigen'. Samen vormen we de gemeente. Ontdek in Basics 3 hoe jij jouw talenten in kunt zetten, in dat wat God gebruikt om deze wereld aan te raken: de gemeente.

Een cursus voor iedereen, kort of al lang in de kerk.

 

Deze Basics kun je volgen als je Basics 1 hebt afgerond.

 

Basics 3 kun je volgen als je Basics 1 en 2 hebt afgerond.

 
Een krachtige cursus waar we veel positieve reacties op krijgen.

 


Aanmeldingsformulier

Aanmelden kan via onderstaande button. Daarna nemen we contact met je op voor verdere informatie.