Amsterdam

Elke zondag 10:30 uur

Amsterdome

Welkom bij DoorBrekers Amsterdam

DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen bij DoorBrekers, dus we zien je graag in onze locatie in Amsterdam.

Op dit moment zijn er alleen online diensten en houden we geen fysieke diensten in Amsterdam. Daar hopen we binnenkort verandering in te kunnen brengen. Wel zijn er wekelijks Kerk@Homes en Connects, waar je van harte welkom bent. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrieven. Onderstaande info geldt zodra de diensten op zondag weer gaan starten in Amsterdam.

 Peter & Ilona Paauwe  Roos & Peter van Dijk
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
 Roos & Peter van Dijk
Campusleiders Amsterdam

Zondag

Elke zondag om 10:30 uur komen we samen in Amsterdam, waar we diensten houden op een begrijpelijke manier met hulp van media en moderne worship. Wat je verder kunt verwachten:

Little

Deskundige opvang voor kinderen tot en met 3 jaar. Nadat je je kids hebt ingeschreven bij Checkin, kun je hen naar Little brengen vanaf 10.10 uur. Na afloop van de dienst kun je je kids daar ook weer ophalen.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool, waar het elke week feest is. Nadat kinderen zich hebben ingeschreven bij Checkin, gaan ze eerst mee naar de dienst. Vlak voor de preek gaan de kinderen naar een eigen dienst onder begeleiding van SuperKidsleiders.

Bidden

Voorafgaand aan de dienst nemen we een kort moment om te bidden voor de dienst die voor ons ligt. Dit is om 9:45 uur en open voor iedereen die mee wil bidden.

Adres

Op dit moment is het nog niet duidelijk op welke locatie we onze diensten gaan houden op zondag. Binnenkort volgt hier meer info over.Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Elke oneven week is het Connect week. DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar, met een start in september en februari. Klik hier voor meer info over de Connect in Amsterdam.

Step.One

Spreekt DoorBrekers je aan, ben je nieuw in DoorBrekers of wil je onderzoeken of DoorBrekers jouw kerk is? Dan ben je van harte welkom bij DoorBrekers Step.One. Step.One bestaat uit vier korte, informele en inspirerende momenten, aansluitend aan de dienst op zondag, met video-input, informatie, Q&A en connectie. Je hoort meer over wie we zijn, wat we geloven, wat we doen en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Kom voor meer info en aanmelding op zondagmorgen naar de Step.One banner en we helpen je graag verder.