Zwolle

Elke zondag: 10.30 uur

Landstede

Welkom bij DoorBrekers Zwolle

DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen bij DoorBrekers, dus we zien je graag in onze locatie in Zwolle.

Op dit moment zijn er alleen online diensten en houden we geen fysieke diensten in Zwolle. We hopen daar binnenkort verandering in te kunnen brengen. Wel zijn er wekelijks Kerk@Homes en Connects, waar je van harte welkom bent. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrieven. Onderstaande info geldt zodra de diensten op zondag weer gaan starten in Zwolle.

 Peter & Ilona Paauwe  Robin & Nienke Voogd
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
 Robin & Nienke Voogd
Campusleiders Zwolle

Zondag

Elke zondag om 10:30 uur komen we samen in Zwolle, waar we diensten houden op een begrijpelijke manier met hulp van media en moderne worship. Wat je kunt verwachten:

Little

Deskundige opvang voor kinderen tot en met 3 jaar. Nadat je je kids hebt ingeschreven bij Checkin, kun je hen naar Little brengen vanaf 10.10 uur. Na afloop van de dienst kun je hen daar ook weer ophalen.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool, waar het elke week een feest is. Nadat kinderen zich hebben ingeschreven bij Checkin, gaan ze eerst mee naar de dienst. Vlak voor de preek gaan de kinderen naar een eigen dienst onder begeleiding van Superkidsleiders.

Youth

DoorBrekers Youth is voor tieners van 12 t/m 18 jaar, met veel ruimte voor connectie door middel van verschillende activiteiten en events. Aansluitend aan de dienst is er tijd voor connectie met leeftijd-genoten met een speciale hang-out op elke eerste zondag van de maand.

Bidden

Voorafgaand aan de dienst nemen we een kort moment om te bidden voor de dienst die voor ons ligt. Dit is om 10:00 uur in de theaterzaal en is open voor iedereen die mee wil bidden.

Adres

Tot nu toe hebben we onze diensten gehouden in Landstede in Zwolle. Die locatie is niet langer beschikbaar en op dit moment is nog niet bekend waar we onze fysieke diensten gaan houden. Zodra hierover meer bekend is, zullen we dit vermelden op deze website.Prayer & Worship Night

Naast de zondagse diensten komen we op een aantal woensdagavonden bij elkaar om God te aanbidden en om te bidden voor de wereld om ons heen. Op dit moment staan er nog geen nieuwe data gepland.

Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Elke oneven week is het Connect week. DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar, met een start in september en februari. Via de button hieronder vind je een overzicht van de verschillende Connects in de regio Zwolle. Stap je voor het eerst in, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven, ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen.

Step.One

Spreekt DoorBrekers je aan, ben je nieuw in DoorBrekers of wil je onderzoeken of DoorBrekers jouw kerk is? Dan ben je van harte welkom bij DoorBrekers Step.One. Step.One bestaat uit vier korte, informele en inspirerende momenten, aansluitend aan de dienst op zondag, met video-input, informatie, Q&A en connectie. Je hoort meer over wie we zijn, wat we geloven, wat we doen en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Kom voor meer info en aanmelding op zondagmorgen naar de Step.One banner en we helpen je graag verder.