Zwolle

Elke zondag: 10.30 uur

Landstede

DoorBrekers is een moderne en snelgroeiende kerk voor iedereen. Baby’s, peuters, kinderen, jongeren, singles, gezinnen en ouderen; je kunt jezelf zijn en makkelijk connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft. Dat gebeurt op een begrijpelijke manier, met hulp van multimedia en moderne worship. Zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag! We nodigen je van harte uit om een van onze diensten in Zwolle te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis voelt bij DoorBrekers.

Op deze locatie

Little

Deskundige opvang voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Je kunt je kids brengen vanaf 10.10 uur. Na afloop kan je baby's en peuters ophalen waar je ze gebracht heb. Meer weten? little@doorbrekers.nl.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk waar het elke week een feest is. Bij het SuperKids Infopoint kunnen de kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool zich melden. Ze starten met aanbidding bij de volwassenen en gaan vlak voor de preek naar hun eigen dienst onder begeleiding van de SuperKids-werkers. Klik hier voormeer info over SuperKids.

DoorBrekers Youth

DoorBrekers Youth is voor tieners van 12 t/m 18 jaar, met veel connectie, activiteiten en jeugddiensten. Klik hier voor meer info.

Bidden

Kort moment waarin we bidden voor de dienst die voor ons ligt. Dé perfecte warming up van de samenkomst! Start: 10.00 uur.Campusleiders

 Peter & Ilona Paauwe    Robin & Nienke Voogd
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
  Robin & Nienke Voogd
Campusleiders Zwolle