Doe mee aan de zomergift.

Op de drempel van de zomervakantie willen we, net als ieder jaar, de gelegenheid geven om mee te doen met de zomergift. Wij geloven dat geven in de eerste plaats aanbidding is van God, als uiting van dankbaarheid en eer aan Hem. Het gevolg van onze aanbidding is dat we als kerk in staat zijn om te investeren in levens van mensen.

  Ik doe mee aan de zomergift  Geven

  Je gaat per maand geven

  Contactgevens

  Bedankt
  voor je bijdrage aan de zomergift.

  Zomergift doel €250.000
  10% naar Cambodja
  Investeren & Reserveren
  Locatiegebonden

  Zomergift doel €250.000
  10% naar Cambodja
  Investeren & Reserveren
  Locatiegebonden

  Doel van zomergift €250.000,-

  Meedoen is simpel en samen maken we een groot verschil.

  Een gift vanuit een blij hart is een krachtige en waardevolle vorm van aanbidding van onze Vader. Daarom geloven we in bewust geven: een weloverwogen gift vanuit visie met geloof, hoop, liefde en dankbaarheid.

  De kracht van vrijgevigheid

  Door jouw vrijgevigheid draag je bij aan het bouwen van de kerk en help je mee om, door de kerk heen, duizenden mensen in Nederland en daarbuiten te bereiken met het evangelie van hoop, transformatie en bevrijding.

  Wekelijks dopen
  Sinds Pasen 2024 is er in Midden Nederland elke week gelegenheid om je te laten dopen. Ook op andere campussen werken we er hard aan om dit mogelijk te maken waar dit kan.
  Bijbelschool
  Afgelopen jaar hebben 70 mensen de bijbelschool gevolgd. Door de bijbelschool word je uitgedaagd te wandelen en groeien in jouw roeping, zodat je de wereld om je heen kunt aanraken met Gods liefde.
  Tweede Dienst in Midden Nederland
  Het is de tweede grootste 'campus' van DoorBrekers en bezoekersaantallen groeien gestaag. We onderzoeken hoe we de focus kunnen versterken op nieuwe mensen en teams.

  10% van zomergift naar cambodja

  Fountain of Hope is een Nederlandse stichting die actief is in Cambodja. Deze organisatie helpt daar met projecten voor onderwijs, gezondheidszorg en gemeenschapsontwikkeling.

  DoorBrekers wil samen met Fountain of Hope bouwen aan een betere toekomst voor mensen in Cambodja. Dit jaar gaat 10% van onze zomergift naar Fountain of Hope.  Word partner van DoorBrekers

  Als partner van DoorBrekers bouw je mee aan de visie van DoorBrekers voor dit land: DoorBrekers, waar levens worden vernieuwd door Jezus Christus onze Koning. Samen slaan we de handen ineen.

  Jouw giften maken je een partner van de visie van DoorBrekers. Er zijn verschillende manieren om partner te worden.

  1. Het brengen van tienden

  Wanneer DoorBrekers je thuis is: de plek waar je geestelijk gevoed wordt, waar je connectie hebt met andere mensen en waar je kinderen opgroeien, is DoorBrekers het Huis van Christus. Samen zijn we Zijn Huis.

  Door de Bijbel heen lezen we over het principe van het brengen van tienden: de eerste 10% van je inkomen brengen in het Huis van God. Het huis van Christus.

  2. MAANDELIJKSE BIJDRAGE

  Ben je deel van DoorBrekers en wil je beginnen met het principe van tienden, maar vind je die stap nog te groot? Zet dan een eerste stap door een maandelijkse partner te worden. Of ben je geen deel van DoorBrekers, maar geloof je in onze visie en missie en wil je daar financieel aan bijdragen? Geef dan een maandelijkse bijdrage.

  3. EENMALIGE EXTRA GIFTEN

  Vrijgevigheid betekent dat je meer wilt brengen dan je tiende of maandelijkse bijdrage. Je wilt financieel bijdragen aan de missie en doelen van de kerk door middel van extra giften.

  Slim geven

  Veel mensen geven gul aan DoorBrekers. Zowel door het jaar heen als tijdens speciale momenten, zoals een zomer- of eindejaarsgift. We willen je graag helpen om zo slim mogelijk te geven, zodat je zoveel mogelijk terug krijgt van de Belastingdienst. Daarvoor zijn er verschillende opties. Neem voor meer informatie contact op met DoorBrekers Office.

  ANBI

  DoorBrekers heeft een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling), giften aan DoorBrekers zijn daarom fiscaal aftrekbaar.

  Drempelinkomen

  Voor gewone giften geldt een drempelbedrag en een maximum om in aanmerking te komen voor Belastingvoordeel.

  Periodieke gift

  Wanneer je (een gedeelte van) je giften laat vastleggen in een schenkingsovereenkomst, ontvang je meer terug van de belasting.

  Eenmalig pieken

  Wil je eenmalig een extra groot bedrag geven, dan kun je daar vijf jaar belastingvoordeel van ontvangen.

  Via deze link vind je onze gegevens van 2022 via het standaardformulier van de belastingdienst.

  PERIODIEKE GIFT

  Laat je (een gedeelte van je) giften vastleggen in een schenkingsovereenkomst ‘periodieke gift in geld’ met DoorBrekers, dan zijn die giften in zijn geheel, zonder drempels, aftrekbaar.

  Zo’n overeenkomst sluit je voor minimaal vijf jaar. Ideaal voor als je je tienden brengt en daarnaast giften geeft aan DoorBrekers en/of andere goede doelen. Let wel op: giften die je hebt gedaan vóór het sluiten van de overeenkomst, tellen niet mee als periodieke gift.

  Mail voor meer info naar info@DoorBrekers.nl.

  Eenmalig pieken

  Soms wil je misschien eenmalig een extra groot bedrag geven.

  Dat kun je niet altijd meerdere jaren volhouden, dus dan is een schenkingsovereenkomst niet handig. Samen met de Belastingdienst is er een constructie, waarbij je eenmalig een hoog bedrag geeft, maar daar vijf jaar belastingvoordeel over ontvangt.

  Technisch gezien geef je de gift als lening die DoorBrekers in vijf jaar aflost. Maar jij schenkt de aflossing met rente als gift terug (via een overeenkomst periodieke gift). Dus: eenmalig geven, vijf jaar lang voordeel.

  Mail voor meer info naar info@DoorBrekers.nl.

  Ingewikkeld? Beide manieren van slim geven blijken in de praktijk heel eenvoudig te zijn en kunnen je veel extra voordeel opleveren. Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Neem dan contact op met DoorBrekers Office. We helpen je graag zo veel mogelijk voordeel te krijgen uit de giften die je geeft.

  Waar
  Levens
  Worden
  Vernieuwd