We zijn familie

God houdt van iedereen. Elke persoon is waardevol voor Hem. En we zijn allemaal Zijn kinderen. Dat inspireert ons om net zoveel van anderen te houden als van onszelf. Daarom is vergeven belangrijker dan gelijk hebben. En waarderen we relaties boven posities, structuren en talent.

We dienen

God heeft ons allemaal uniek gemaakt. Daarom kunnen we niet zonder elkaar. Onze verschillende gaven en talenten hebben we om in te zetten voor anderen. Door samen te werken komen ze optimaal tot ontplooiing en zal de kerk steeds meer van Gods veelkleurigheid weerspiegelen.

We zijn gul en gastvrij

Gods wereld draait niet om Hemzelf. Hij gaf ons het beste wat Hij had. Wij kiezen ervoor om dat voorbeeld te volgen. Dat doen we door gul te zijn met ons geld, met onze energie en met onze tijd. En door ons hart en onze handen te openen voor mensen binnen én buiten de kerk.

We zijn een wereldkerk

God houdt van deze wereld. Daarom staan we er midden in. Met onze woorden, muziek en sfeer bouwen we een kerkcultuur die excellent, begrijpelijk en van deze tijd is. Zonder dat we concessies doen aan de inhoud van de boodschap. Omdat God van mensen houdt en het beste met ze voorheeft, zijn we betrokken bij de samenleving en stichten we nieuwe gemeentes.

We geloven dat alles mogelijk is

God is onbeperkt en almachtig. Hij is in staat meer te doen dan wij kunnen hopen, dromen, bidden of beseffen. Hij staat boven elke uitdaging, elk probleem en elke situatie. Wat er ook gebeurt in ons leven, we geloven dat met God alle dingen mogelijk zijn. Hij is voor ons - zelfs als we niet alles begrijpen - en laat ons nooit in de steek.