header_pasen_web

Dit was Pasen 2024

Pasen bij DoorBrekers was een weekend om nooit te vergeten! Met in totaal 8 diensten, een SuperKids Paas Party en  72 mensen die zich hebben laten dopen op verschillende locaties. Check hier de aftermovie of klik op onderstaande button om de diensten terug te kijken.

Waarom DoorBrekers Simply Jesus Pasen heeft geannuleerd.

DoorBrekers heeft een groots opgezet Paasweekend achter de rug met een Worship Night op Goede Vrijdag, doopdiensten op zondagmorgen en een Holy Spirit Night op zondagavond.

DoorBrekers heeft besloten de Simply Jesus Paasconferentie met David de Vos niet te laten doorgaan. Meer info daarover vind je via onderstaande button.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Onderstaande vragen hebben betrekking op Pasen in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Kom je op zondagochtend naar één van de andere locaties, kijk dan bij de veelgestelde vragen van de betreffende locatie via het menu onder ‘bezoek ons’.

Tickets

Moet ik tickets reserveren?

Nee, voor het hele weekend geldt dat het niet nodig is om tickets te reserveren. We verwachten wel een volle zaal, dus wees op tijd, want vol=vol.

Ik had tickets geboekt voor de Simply Jesus conferentie. Krijg ik nu mijn geld terug?

Ja, alle ticketkosten worden gerestitueerd. Als het goed is, heb je daar inmiddels bericht over gehad.

Programma

Hoe lang duurt het programma?

De Worship Night (vrijdag) en de Holy Spirit Night (zondag) duren allebei ongeveer twee uur. De dienst op zondagochtend duurt ongeveer anderhalf uur.

Hoe laat gaat de zaal open?

De foyer gaat een uur van tevoren open. De zaal zelf gaat een half uur van tevoren open.

Faciliteiten

Zijn er voldoende zitplaatsen?

Zeker, in de hele zaal zijn voldoende zitplaatsen beschikbaar.

Is er vertaling beschikbaar?

Ja, er is live vertaling beschikbaar naar het Engels (zondagochtend ook Farsi/Perzisch) door middel van headsets. Wil je daar gebruik van maken, kom dan in de foyer naar de Translations-desk, waar ons team je meer kan vertellen.

Is er een ringleiding aanwezig voor slechthorenden?

Ja, kom daarvoor in de foyer naar de Translation-desk, waar ons team je meer kan vertellen.

Bereikbaarheid

Kun je gratis parkeren?

Bij de Midden Nederland Hallen is er voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Is de locatie bereikbaar met OV?

Vanaf station Barneveld Centrum rijdt lijn 105 1x per uur (kwart over) naar de Midden Nederland Hallen (MNH). Op de terugweg rijdt lijn 105 elk uur om 5 voor half van de MNH naar station Barneveld Centrum. Bereken zelf je route via 9292ov.nl.

Belangrijk:
De laatste bus vertrekt 21.24 uur vanaf de bushalte bij de MNH naar het station. Houd zelf de tijd in de gaten en vertrek op tijd als je de laatste bus wilt halen.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd