Historie van DoorBrekers

DoorBrekers is op 24 april 2005 opgericht door Peter en Ilona Paauwe. Zij begonnen DoorBrekers in een schoolgebouw in Barneveld. De eerste bijeenkomst werd bezocht door veertig volwassenen en veertig kinderen. In de afgelopen jaren is de gemeente stormachtig gegroeid. Momenteel bezoeken zo'n 2.000 mensen de samenkomsten.

Meerdere locaties in Nederland

DoorBrekers kwam in Barneveld van 2007 t/m 2016 samen in de Veluwehal in Barneveld. Vanaf december 2016 is DoorBrekers verhuisd naar de Midden Nederland Hallen in Barneveld. In 2011 startte DoorBrekers samenkomsten in Amersfoort, eerst in Theater De Flint en sinds 2015 in DoorBrekers Chapel (de kapel van het Eemklooster). In 2013 lanceerde DoorBrekers locaties in Zeeland (Goes), Zwolle en Drechtsteden volgde in 2017. 

De toekomst is uitdagend

Leven met God is spannend. Elke dag opnieuw. We geloven dat het beste nog voor ons ligt en kijken uit naar groei. In locaties, in aantal mensen dat Jezus leert kennen, maar bovenal in onze relaties met God. Wil je deel zijn van die toekomst? Dan zien we je graag terug in een van onze samenkomsten.