DoorBrekers LEAD is een landelijke, inspirerende trainingsdag voor leiders, vrijwilligers en iedereen die het verlangen heeft mee te bouwen aan de lokale kerk en het koninkrijk van God in Nederland.

 

15 SEPTEMBER 2018

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123, Barneveld

 

SPREKERS

Peter en Ilona Paauwe hosten DoorBrekers LEAD. Zij zijn oprichters en senior pastors van DoorBrekers. Hun roeping en passie is dat het Koninkrijk van God doorbreekt door de kracht van de Heilige Geest in het leven van elk persoon. Ze dromen van lokale kerken waar het gonst van mensen die God zeven dagen in de week gepassioneerd dienen. Een gemeente waar jong en oud met groot plezier en in alle vrijheid de ruimte krijgen hun volle potentieel van gaven en talenten in te zetten voor God.

Naast Peter en Ilona, en verschillende mensen van het DoorBrekers Team, zijn er regelmatig gastsprekers van binnen- en buitenland op DoorBrekers LEAD. Pioniers en experts op het gebied van leiderschap, die zowel in de kerk als in business wereldwijd veelgevraagde sprekers zijn. Deze keer is pastor Leo Bigger te gast. Samen met zijn vrouw Susanna leidt hij de ICF Movement en ICF Zurich, met 37 locaties over 7 verschillende landen.

 

Peter Paauwe Ilona Paauwe Leo Bigger
 Peter Paauwe Ilona Paauwe  Leo Bigger

 

 
 

PROGRAMMA

Het doel van DoorBrekers LEAD om mensen, kerken en teams handvaten te geven
om de lokale kerk sterk te bouwen door visie en leiderschap. 

  9:00 uurINLOOP met koffie
Houd je ticket geprint of digitaal bij de hand voor een snelle check in.
  10:00 uurMAIN STAGE SESSIES 1 T/M 3
Met Peter Paauwe, Ilona Paauwe en Leo Bigger
  12:15 uurLUNCHTIME CONNECT
Lunchbreak met mogelijkheden om te connecten met verschillende streams van DoorBrekers, waaronder: Worship, Techniek, Creative, Kids, Youth, Business, Connect groups en Church admin/privacy.
  13:45 uurMAIN STAGE SESSIES 4 T/M 6
Met Peter Paauwe, Ilona Paauwe en Leo Bigger
  16:00 uurEINDE

 


REGISTRATIE

 

FAQ

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Er is bij de Midden Nederland Hallen voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Check 9292.nl om met het openbaar vervoer bij 'Bushalte Evenementenhal Barneveld' te komen.

Wat zijn de mogelijkheden voor lunch?
Omdat we toegang tot LEAD gratis willen houden, zijn er verschillende opties voor lunch. Je kunt zelf lunch meenemen en je kunt je vooraf registreren voor een uitgebreid lunchbuffet in het Grand Café van de Midden Nederland Hallen. Bestel in dat geval een toegangskaart incl. lunch en reken direct af via iDEAL of creditcard.

Er zijn in de directe omgeving van de Midden Nederland Hallen niet heel veel opties om lunch te halen.

Kan ik mijn registratie annuleren?
Je registratie is ten alle tijden te annuleren. Tickets voor het lunchbuffet zijn tot 7 dagen voor aanvang te annuleren en restitueren, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

I dont speak Dutch, is there translation available?
There are free headsets available for translation to English. Please let us know when you need a translation headset during your ticket registration, and see our translation desk in the foyer.

Ik versta geen Engels, zijn alle sessies in het Nederlands te volgen?
Alle sessies zijn Nederlands gesproken of worden live vertaald naar het Nederlands.

 

 

DOORBREKERS LEAD 2019

DoorBrekers LEAD wordt twee keer per jaar gehouden:
Elke vierde zaterdag van januari en elke tweede zaterdag van september.

Data 2019:

Zaterdag 26 januari
Met: Peter & Ilona Paauwe
en Dr. Robi Sonderegger

 

Zaterdag 14 september
Met: Peter & Ilona Paauwe,
Jeffrey Rachmat en JPCC Worship