DoorBrekers LEAD. is een belangrijke dag waar we investeren in mensen op het gebied van leiderschap. Persoonlijke groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business.

DoorBrekers LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld.

 

 

 

 dates

Het jaar 2022 zijn we in januari gestart met een LEAD Sunday: een zondag die in het teken stond van het bereiken en discipelen van mensen en hoe jij daarin je plek kunt innemen, bijvoorbeeld door betrokken te raken bij DoorBrekers Alpha of DoorBrekers Connect.

Als DoorBrekers organiseren we twee keer per jaar LEAD: in januari en in september. Houd de agenda in de gaten voor de eerstvolgende LEAD.

 

 

DoorBrekers

DoorBrekers is in 2005 gestart in Barneveld door Peter & Ilona Paauwe en heeft inmiddels vijf locaties in Nederland. Elke zondagochtend is er een online dienst om 10:30 uur en daarnaast zijn er fysieke diensten op verschillende DoorBrekers locaties in Nederland. Check voor meer info de betreffende locatiepagina op DoorBrekers.nl.