DoorBrekers LEAD. is een belangrijke dag waar we investeren in mensen op het gebied van leiderschap. Persoonlijke groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business.

DoorBrekers LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld.

 

 

 

 dates

ZATERDAG 28 JANUARI 2023

LEAD

LEAD is een dag vol inspiratie en praktische tools om jouw leiderschap te versterken voor je persoonlijke leven, je kerk, je team, je werk, je gezin of je business. LEAD is er om jou te helpen groeien in je God-gegeven potentieel en je invloed te vergroten. 

Naast Peter & Ilona Paauwe en verschillende mensen van het DoorBrekers Team, kun je input verwachten van Ps. Glyn Barrett. Samen met zijn vrouw Sophia leidt Glyn !Audacious Church in het Verenigd Koninkrijk, die zeven locaties en in totaal 4000 leden telt. Glyn heeft een passie om mensen door persoonlijke en andere groeibarrières heen te zien breken en weet mensen te inspireren dat ook te doen.

Binnenkort kun je je ticket(s) voor LEAD reserveren via onderstaande button. Iedereen is welkom!

+ 10.00-16.00 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld

 

 

DoorBrekers

DoorBrekers is in 2005 gestart in Barneveld door Peter & Ilona Paauwe en heeft inmiddels vijf locaties in Nederland. Elke zondagochtend is er een online dienst om 10:30 uur en daarnaast zijn er fysieke diensten op verschillende DoorBrekers locaties in Nederland. Check voor meer info de betreffende locatiepagina op DoorBrekers.nl.