DoorBrekers LEAD. is een belangrijke dag waar we investeren in mensen op het gebied van leiderschap. Persoonlijke groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business.

DoorBrekers LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld.

 

 

 

 dates

Naast Peter & Ilona Paauwe en het DoorBrekers Team, kun je bij LEAD gastsprekers verwachten die pioniers en experts zijn op het gebied van leiderschap en zowel in de kerk als in business wereldwijd veelgevraagde sprekers zijn.

De eerstvolgende LEAD staat gepland op zondagavond 12 september van 19.00-21.00 uur. Deze keer is niemand minder dan Ps. Seow How te gast, die, samen met zijn vrouw Lia, de Heart of God Church in Singapore heeft opgericht en leidt. Ps. Seow How is een autoriteit op het gebied van leiderschap en het bouwen en organiseren van de kerk.

Wil je fysiek bij LEAD aanwezig zijn, reserveer dan je (gratis) ticket door op onderstaande afbeelding te klikken. Ook is het mogelijk om LEAD online bij te wonen via YouTube.

  

 

DoorBrekers

DoorBrekers is in 2005 gestart in Barneveld door Peter & Ilona Paauwe en heeft inmiddels zes locaties in Nederland. Elke zondagochtend is er een online dienst om 10:30 uur en daarnaast zijn er fysieke diensten op verschillende DoorBrekers locaties in Nederland. Check voor meer info de betreffende locatiepagina op DoorBrekers.nl.