DoorBrekers LEAD. is een belangrijke dag waar we investeren in mensen op het gebied van leiderschap. Persoonlijke groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business.

DoorBrekers LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld.

 

 

 

 dates

ZONDAG 11 SEPTEMBER

LEAD SUNDAY - I will build My church

LEAD Sunday is een dag vol inspiratie en praktische tools om jouw leiderschap te versterken voor je persoonlijke leven, je kerk, je team, je werk, je gezin of je business. LEAD is er om jou te helpen groeien in je God-gegeven potentieel en je invloed te vergroten. 

Naast Peter & Ilona Paauwe en verschillende mensen van het DoorBrekers Team, kun je input verwachten van Ps. Leo Bigger. Samen met zijn vrouw Susanna is hij Senior Pastor van ICF in Zürich, een kerk met 3200 bezoekers per weekend op 5 locaties, en leider van de ICF Movement, die 80 kerken telt. We kennen Ps. Leo als iemand met veel wijsheid, ervaring en passie op het gebied van leiderschap, wat hij authentiek en met humor over weet te brengen. 

Iedereen is welkom, dus reserveer voor de avond je gratis ticket(s) via onderstaande button.

+ 19.00-21.00 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld

 

 

DoorBrekers

DoorBrekers is in 2005 gestart in Barneveld door Peter & Ilona Paauwe en heeft inmiddels vijf locaties in Nederland. Elke zondagochtend is er een online dienst om 10:30 uur en daarnaast zijn er fysieke diensten op verschillende DoorBrekers locaties in Nederland. Check voor meer info de betreffende locatiepagina op DoorBrekers.nl.