DoorBrekers kerstpakkettenactie


Elk jaar zien we hoe mensen geraakt worden door een kerstpakket. Mensen die het zó konden gebruiken om die manier even in het zonnetje gezet te worden. Een kerstpakket is een heel eenvoudige, maar krachtige tool om de liefde van onze Vader te laten zien.

Als DoorBrekers gaan we ook dit jaar kerstpakketten uitdelen aan mensen buiten DoorBrekers via onze Teams en Connects. Daarnaast willen we de kerstpakkettenactie nóg dichter bij huis brengen met het uitgangspunt: één gezin één kerstpakket. Want hoe tof zou het zijn als elk DoorBrekers-gezin uitreikt naar één gezin buiten DoorBrekers?

Als DoorBrekers zorgen we voor een mooie doos en ideeën voor de vulling van het pakket. Daarmee kun je zelf het pakket vullen om uit te delen aan iemand die het goed kan gebruiken. Denk aan een buurvrouw die iets positiefs kan gebruiken in haar leven, een broer die het financieel wat zwaarder heeft, een gezin dat het afgelopen jaar door een moeilijke periode ging. Heb je meer pakketten dan je weg kunt geven? Dan denken we graag met je mee wie de kerstpakketten goed kunnen gebruiken.

Elk kerstpakket heeft de waarde van ca €40. Overleg met je gezin, je Connect, je Team of je Kerk@Home wat jullie kunnen/willen doen en meld je uiterlijk donderdag 25 november aan via onderstaande button. Want één kerstpakket kan al een leven veranderen...

Aanmelden om mee te doen kan tot en met donderdag 25 november.

Op zondag 5 december, tijdens de Heart & Soul zondag, kun je je kerstdozen ophalen op de door jouw opgegeven DoorBrekers campus. Daarna heb je tot ongeveer een week voor kerst om de dozen te vullen en uit te delen.