kerstnacht2019

 DoorBrekers Kerst  


Beleef de Kerstnacht

Een unieke beleving waarin het kerstverhaal op een nieuwe manier tot leven komt. 

Tijdens kerstnacht word je verrast door fantastische live muziek, verrassende visuele effecten en een inspirerende boodschap. Een unieke beleving waarin het kerstverhaal op een nieuwe manier tot leven komt. Dit wil je niet missen.

Kerst is een uniek moment in de geschiedenis van de mensheid, een moment waar Gods onvoorwaardelijke liefde en reddingsplan zichtbaar werd, waardoor de koers van de mensheid voor altijd veranderde.

 

 Reserveer je gratis tickets

 

DoorBrekers
BARNEVELD


Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123

Zondag 22 december
19.00 uur

Dinsdag 24 december
19.00 & 22.00 uur

Eventbrite - Kerstnacht 2019 DoorBrekers Barneveld

DoorBrekers
AMERSFOORT


Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2

Zondag 22 december
17.00 & 20.00 uur

Dinsdag 24 december
19.00 & 22.00 uur

Eventbrite - Kerstnacht 2019 DoorBrekers Amersfoort

DoorBrekers
ZWOLLE


Theater Landstede
Dokterspad 2

Zondag 22 december
17.00 & 20.00 uur
Eventbrite - Kerstnacht 2019 DoorBrekers Zwolle

DoorBrekers
ZEELAND


Theater de Mythe
Bleekveld 1, Goes

Dinsdag 24 december
19.00 & 22.00 uur
Eventbrite - Kerstnacht 2019 DoorBrekers Zeeland

  

 

 

Kerst viert een keerpunt in de mensheid. Het moment dat Jezus als mens naar ons toe kwam voor een bovennatuurlijk reddingsplan. Een plan waardoor ieder mens een vol en vrij leven kan leven in relatie met een liefdevolle Vader. Dat is waarom we kerst vieren.

Dit jaar doen we dat op verschillende manieren. We starten met Christmas Carols, samen zingen over de geboorte van onze koning Jezus. Op zondagochtend is er op alle locaties Family Christmas, een feestelijke dienst voor het hele gezin. Tijdens kerstnacht op zondag- en dinsdagavond creëren we een unieke beleving waarin het kerstverhaal op een nieuwe manier tot leven komt.

 

  


Beleef kerst in een intieme en persoonlijke sfeer als we samen zingen voor onze koning Jezus. Zing mee met bekende Christmas Carols om de geboorte van Jezus te vieren en laat kerst opnieuw tot leven komen.

 


Eventbrite - Christmas Carols 2019

 
 
  


 

Start kerst goed met een extra feestelijke Family Christmas op zondag 22 december om 10.30 uur op één van onze DoorBrekers locaties.

Deze diensten voor het hele gezin zijn vol kerstsongs, een mooie boodschap en natuurlijk veel kerstplezier, speciaal gericht op kinderen.

Voor kinderen t/m 3 jaar is er DoorBrekers Little. Je bent van harte welkom met je hele gezin op één van onze locaties. Voor Family Christmas hoef je geen tickets te reserveren.