Love4Life

Voor aanstaande bruidsparen

Trouwen is een geweldige stap in je leven. Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Dan helpen we jullie graag om het beste uit jullie huwelijk te halen. Daarom organiseren we voor stellen in DoorBrekers een geheel verzorgd Love4Life weekend, waar je je samen op een leuke en frisse manier voorbereidt op jullie leven samen.

15 maart 2024 t/m 17 maart 2024 19.00 uur

Het weekend

Love4Life is een geheel verzorgd weekend voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen, om een fundament te leggen voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Er is veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige man of vrouw. Daarnaast is Love4Life een geweldige tijd samen met andere stellen.

Aanmelden

Het Love4Life weekend is op een leuke locatie in het midden van het land. Deelname aan het weekend kost €225 per stel.

AANMELDING VOOR DIT LOVE4LIFE WEEKEND IS INMIDDELS GESLOTEN. Volgend jaar is er weer een Love4Life weekend. Houd deze website in de gaten voor meer info.

Dit weekend is bedoeld voor stellen die deel zijn van DoorBrekers. Ben je geen deel van DoorBrekers, maar zouden jullie wel graag mee willen naar Love4Life, informeer dan naar de mogelijkheden via info@doorbrekers.nl.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd