Love4Life

Voor bruidsparen

Trouwen is een geweldige stap in je leven. Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Dan helpen we jullie graag om het beste uit jullie huwelijk te halen. Daarom organiseren we voor stellen in DoorBrekers een geheel verzorgd Love4Life weekend, waar je je samen op een leuke en frisse manier voorbereidt op jullie leven samen.

15 maart 2024 t/m 17 maart 2024 19.00 uur

Het weekend

Love4Life is een geheel verzorgd weekend voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen, om een fundament te leggen voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Er is veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige man of vrouw. Daarnaast is Love4Life een geweldige tijd samen met andere stellen.

Aanmelden

Het Love4Life weekend is op een leuke locatie in het midden van het land. De datum is nog onder voorbehoud. Verdere info over aanmelding en kosten volgt.

Dit weekend is bedoeld voor stellen binnen DoorBrekers. Mocht er ruimte zijn voor meer stellen, dan zal dit weekend ook opengesteld worden voor andere stellen.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd