LEAD.

met Steve Kelly

LEAD. CONFERENCE – 27 januari 2024

LEAD. Conference is een belangrijke dag waar we investeren in mensen om te groeien in leiderschap. We geloven dat je daarmee een positieve invloed zult hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business. DoorBrekers LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil maakt in de wereld.

SPREKERS

Naast Peter & Ilona en het DoorBrekers Team zal Ps Steve Kelly ons inspireren over leiderschap. Ps. Steve en zijn vrouw Sharon zijn de Senior Pastors van de Wave Church in Virginia Beach in de VS. Ps. Steve heeft een gave om het goede nieuws van Jezus op een relevante manier over te brengen met een mix van wijsheid en humor, waarmee hij mensen helpt te groeien en floreren.

STREAMS

Nieuw dit jaar zijn de streams. We bouwen de kerk op vele fronten, op veel van deze gebieden zal je dit jaar dan ook gerichte input en inspiratie vinden. Er zijn 15 verschillende streams, waarvan je er één kunt kiezen. Geef dit aan bij je aanmelding. Voor sommige streams zijn beperkte plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan voor de stream van jouw keuze. Klik op de button voor meer info en om je aan te melden.

27 januari 2024
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd