DoorBrekers Youth is voor iedereen van 12 t/m 18 jaar

We geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. Wij zijn een jonge, nieuwe generatie vol van energie en leven. We willen levens om ons heen veranderd zien worden. Wij hebben het verlangen om de liefde van Jezus te zien doorbreken in onze levens en in die van onze vrienden, families en scholen.

Wat doen wij

Zondag

Zondagochtend is hét moment om leeftijdgenoten te ontmoeten, vriendschappen te maken en praktisch te helpen de kerk te bouwen. Bouw ook mee in één van de zondagse teams en kom naar de 'Hangout' op jouw locatie, een plek om met leeftijdgenoten te connecten. Deze 'hangouts' zullen starten in het nieuwe seizoen, dus check na de zomer op jouw locatie voor meer info.

 

 

Doordeweeks

Connecties zijn het hart van DoorBrekers Youth en we geloven dat je door die connecties zult groeien in de bestemming die God voor je heeft. Daarom is Youth Connect de plek om geïnspireerd te worden, te groeien in je relatie met God en je plek te vinden in de kerk. 

Klik hier voor een overzicht van Youth Connects bij jou in de buurt.

 

 

Youth Events

Een paar keer per jaar komen we als Youth van alle locaties bij elkaar voor een tof event. Dat kan variëren van een Youth gala tot een 'Slip & Slide-party' of een Bible Bootcamp. Een absolute highlight is ons jaarlijkse Summercamp.

DoorBrekers Youth Summercamp

Summercamp is een begrip binnen DoorBrekers Youth. Elk jaar houden we een fantastisch weekend vol te gekke battles, workshops, heel veel nieuwe vrienden, inspirerende diensten met toffe worship en onderwijs van jeugdsprekers, lekker eten en natuurlijk zijn we er samen op uit om te groeien in onze relatie met Jezus.

Datum 2019: vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september

Klik hier voor meer informatie en om je te registreren.

 


Contact

Wil je automatisch op de hoogte blijven van alle upcoming events of heb je een vraag aan DoorBrekers Youth?
Volg ons op jouw favoriete social media en/of neem dan contact met ons op via youth@DoorBrekers.nl.

 

facebook instagram