Rob Rufus

Rob en zijn vrouw Glenda Rufus zijn geboren en getogen in Zuid-Afrika in een atheïstisch en agnostisch gezin. In hun zoektocht naar God raakten zij betrokken bij de Hare Krishna beweging. Twee jaar na hun huwelijk leerden ze Jezus Christus kennen en kwamen ze tot geloof. Daarmee veranderde hun leven.

Al snel plantten zij hun eerste kerk in Zuid-Afrika, die groeide naar een invloedrijke kerk van 700 leden in het centrum van Durban. Na 12 jaar ervoeren ze dat God hen riep naar Australië om daar Dudley & Anne Daniel te helpen in het leiden van hun kerk in Adelaide. Daarmee groeide deze kerk in 10 jaar tijd van 400 naar meer dan 1500 leden. In 2004 ontvingen ze opnieuw een duidelijk woord van God om een kerk te starten in Hong Kong, met de belofte dat God een beweging van de Heilige Geest wilde brengen. Met dat woord zijn Rob & Glenda in 2005 de City Church International gestart in Hong Kong.

Door de jaren heen hebben Rob & Glenda veel wonderen en tekenen zien gebeuren, waarbij mensen werden bevrijd en genazen van ernstige ziektes door de kracht van de Heilige Geest.

Rob en Glenda hebben samen drie kinderen en acht kleinkinderen en wonen op dit moment weer in Australië.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd