DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen
. Hieronder lees je meer over hoe DoorBrekers Amsterdam eruit ziet.

 Peter & Ilona Paauwe  Roos & Peter van Dijk
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
 Roos & Peter van Dijk
Campusleiders Amsterdam

 

+ zondag

Online dienst om 10.30 uur

Elke zondag om 10.30 uur is er een online dienst van DoorBrekers. Doe mee via YouTube, Facebook of DoorBrekersOnline.nl. Vanaf zondag 12 september komen we ook weer fysiek samen in Amsterdam. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Kerk@Home om 10.30 uur

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en in een kleine en persoonlijke setting samen de online diensten mee te maken? Dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home! Er zijn meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil in hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt. 

SuperKids

Voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur een tof online SuperKids programma met onder meer een quiz, proeflab, worship en input. 

Nieuw bij DoorBrekers

Ben je nieuw in DoorBrekers of wil je onderzoeken of DoorBrekers jouw kerk is? Dan ben je van harte welkom bij DoorBrekers Step.One. Step.One bestaat uit korte, informele momenten met inspirerende video-input, informatie, Q&A en connectie. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Starten kan op elk gewenst moment en is niet gebonden aan bepaalde data. Meld je aan voor Step.One via deze link en we nemen contact met je op voor verdere info.

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom is er DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. In de zomer zijn er alleen Summer Connects. Via de button hieronder vind je de Summer Connect in Amsterdam. 

Stap je voor het eerst in, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven, ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen. Basics kun je ook gemakkelijk online volgen.

In de zomerperiode zijn er verschillende Summer Connects, waar je op een leuke en gemakkelijke manier mensen leert kennen. Klik hier voor meer info. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle DoorBrekers nieuws en ontwikkelingen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.