Amsterdam

1e zondag van de maand 16:00 uur

Amsterdome

DoorBrekers Amsterdam is een nieuwe startup van DoorBrekers, die is gestart in februari 2019.

DoorBrekers is een moderne en snelgroeiende kerk voor iedereen. Je kunt jezelf zijn en makkelijk connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft. Dat gebeurt op een begrijpelijke manier, met hulp van multimedia en moderne worship. Zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag. We nodigen je van harte uit om een van onze diensten in Amsterdam te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis voelt bij DoorBrekers.

Kick-off

Op zondagmiddag 3 februari is DoorBrekers Amsterdam gestart met een eerste kick-off meeting. Daarna is er elke eerste zondag van de maand een vervolg om de basis te leggen voor een team die deze locatie van DoorBrekers kan trekken. Deze zijn gepland op:

+ Zondag 7 april, 16:00 uur
+ Zondag 5 mei, 16:00 uur

Tijdens deze meetings delen we onze visie en strategie voor DoorBrekers Amsterdam en blikken we vooruit naar de eerste samenkomsten. Er is ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met leiders van DoorBrekers en andere mensen uit de regio die betrokken willen raken bij DoorBrekers Amsterdam. De vier kick-off meetings starten om 16:00 uur en zijn open voor iedereen. Ze duren ongeveer een uur en er is uitgebreid tijd om te connecten en elkaar te leren kennen.

Zondagochtend

Ons doel is om vanaf medio mei 2019 elke zondagochtend een samenkomst te hebben die start om 10:30 uur.

Meld je aan

Ben jij van plan om naar de eerste meetings te komen en/of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van DoorBrekers Amsterdam?
Laat hier je naam en e-mailadres achterCampusleiders

 Peter & Ilona Paauwe    Roos & Peter van Dijk
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
  Roos & Peter van Dijk
Campusleiders Amsterdam